• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

İyi akşamlar,
Akşam yemeğine fırında çinekop yaptım kızımla damatta geldi birlikte yedik, çay içtik onlar gittiler, süt almıştım onu pişirdim şimdi de fırını ve ocağı temiz licem, sonra bi çay daha içer yatarım
Bonus Bonus senin dediğin ıhlamur ve ayvadan kaynattım limonda attım içine güzel oldu 2 bardak içtim torununa içirdim oda öksürüyor
Yarın da, arsaya gıdıcez fidanları dikmeye inşallah kahvaltıdan sonra
Şifa olsun papatyam ❤️

İyi akşamlar,
Akşam yemeğine fırında çinekop yaptım kızımla damatta geldi birlikte yedik, çay içtik onlar gittiler, süt almıştım onu pişirdim şimdi de fırını ve ocağı temiz licem, sonra bi çay daha içer yatarım
Bonus Bonus senin dediğin ıhlamur ve ayvadan kaynattım limonda attım içine güzel oldu 2 bardak içtim torununa içirdim oda öksürüyor
Yarın da, arsaya gıdıcez fidanları dikmeye inşallah kahvaltıdan sonra

Şifa olsun ablacım keşke gitmesen bu hafta daha düzelmedin yorucu iş soğukta toprakla uğraşmak.

Efser Efser MssPARE MssPARE Efserim parem çiçek olsaydınız tabiki sardunya olurdunuz.

Yer, mekan, toprak, saksı ve insan ayırt etmeyen, hemen hemen her mevsimde her yerde her evde çiçek açabilen, geçici değil kalıcı olan.

Ay Bonusum ya ne güzel yazmışın ...teşekkür ederim pek mutlu oldum

Sardunya pare 🌺🌺

Ay Bonusum ya ne güzel yazmışın ...teşekkür ederim pek mutlu oldum

Sardunya pare 🌺🌺
Hepimizi en iyi tanıyan kişilerden biri bonus o yüzden karakterinize en uygun olanı bilmesi şaşırtmadı çoğu kere söylemediğimiz şeyleri bile hissettiğini farkettim iyi ki varsın Bonus Bonus

Şifa olsun ablacım keşke gitmesen bu hafta daha düzelmedin yorucu iş soğukta toprakla uğraşmak.
Sağol canım benim, eşim işlerini ayarladı
Gitmek zorundayım onlar gelişi güzel dikerler gitmezsem, ben bişe yapmam onları yönlendiririm bide çay yapıcam termosa onu veririm okadar bu haftada gitmezsek fidanlar ziyan olucak 9 bin tl verdim onlara 🤓 arap yasemini ve begonvil de aldım şimdi onlarıda dikicem üşümez ler dimi kışın

sağol canım iyi olmaya çalışıyorum , dün sabah sağlık ocağında kan ve idrar tahlili verdim pazartesi çıkar herhalde
ilaçlarımı içiyorum ama öksürüğüm çok, balgam sökücü içiyorum o yapıyo herhalde gece uykudan uyandırıyo
burnumu silmekten acıdı artık :duduk: sen nasıl oldun
Geçmiş olsun abla 🙁❤️

Hepimizi en iyi tanıyan kişilerden biri bonus o yüzden karakterinize en uygun olanı bilmesi şaşırtmadı çoğu kere söylemediğimiz şeyleri bile hissettiğini farkettim iyi ki varsın Bonus Bonus

Nanecim ❤️ aslında hepimiz çiçeğizden yola çıkınca hepimiz değil ama çoğumuz sardunya gibiyiz sahip çıkıp bu benim çiçeğim diye düşünüp su versinler güneşe güzel bi yere koysunlar yeter.
Bu küçük şeylerle mutlu olmak lafı boş değil biz öyleyiz zaten.
Arada çıkıntılar memnuniyetsizler sadece parayla mutlu olanlar da var ama çoğumuz böyleyiz.

Günaydın ❤️
Mutlu pazarlar 🍃🍂

1000052773.jpg

Efser Efser MssPARE MssPARE Efserim parem çiçek olsaydınız tabiki sardunya olurdunuz.

Yer, mekan, toprak, saksı ve insan ayırt etmeyen, hemen hemen her mevsimde her yerde her evde çiçek açabilen, geçici değil kalıcı olan.
Ayyyy ne güzel yorumlamışsın çok mutlu oldum bu hissiyatı verdiysem ne mutlu bana 🥰

Back