Şifa olsun papatyamİyi akşamlar,
Akşam yemeğine fırında çinekop yaptım kızımla damatta geldi birlikte yedik, çay içtik onlar gittiler, süt almıştım onu pişirdim şimdi de fırını ve ocağı temiz licem, sonra bi çay daha içer yatarım
Bonus senin dediğin ıhlamur ve ayvadan kaynattım limonda attım içine güzel oldu 2 bardak içtim torununa içirdim oda öksürüyor
Yarın da, arsaya gıdıcez fidanları dikmeye inşallah kahvaltıdan sonra
İyi akşamlar,
Akşam yemeğine fırında çinekop yaptım kızımla damatta geldi birlikte yedik, çay içtik onlar gittiler, süt almıştım onu pişirdim şimdi de fırını ve ocağı temiz licem, sonra bi çay daha içer yatarım
Bonus senin dediğin ıhlamur ve ayvadan kaynattım limonda attım içine güzel oldu 2 bardak içtim torununa içirdim oda öksürüyor
Yarın da, arsaya gıdıcez fidanları dikmeye inşallah kahvaltıdan sonra
Hepimizi en iyi tanıyan kişilerden biri bonus o yüzden karakterinize en uygun olanı bilmesi şaşırtmadı çoğu kere söylemediğimiz şeyleri bile hissettiğini farkettim iyi ki varsınAy Bonusum ya ne güzel yazmışın ...teşekkür ederim pek mutlu oldum
Sardunya pare
Sağol canım benim, eşim işlerini ayarladıŞifa olsun ablacım keşke gitmesen bu hafta daha düzelmedin yorucu iş soğukta toprakla uğraşmak.
Sağolun canım benimŞifa olsun papatyam
Geçmiş olsun ablasağol canım iyi olmaya çalışıyorum , dün sabah sağlık ocağında kan ve idrar tahlili verdim pazartesi çıkar herhalde
ilaçlarımı içiyorum ama öksürüğüm çok, balgam sökücü içiyorum o yapıyo herhalde gece uykudan uyandırıyo
burnumu silmekten acıdı artıksen nasıl oldun
Sağolasın canımGeçmiş olsun abla
Hepimizi en iyi tanıyan kişilerden biri bonus o yüzden karakterinize en uygun olanı bilmesi şaşırtmadı çoğu kere söylemediğimiz şeyleri bile hissettiğini farkettim iyi ki varsınBonus
İyiyim çok teşekkür ederim sen nasılsınLidlaylim Ramazan deyince aklıma geldin leylim nasılsın doğumun ne zaman?
AZ kalmış sağlıkla gelsin inşallahİyiyim çok teşekkür ederim sen nasılsınsuyum fazla diyette pek uyamıyorum Allaha emanet
37 haftalık şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?