Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şifa olsun papatyam

Şifa olsun ablacım keşke gitmesen bu hafta daha düzelmedin yorucu iş soğukta toprakla uğraşmak.

Ay Bonusum ya ne güzel yazmışın ...teşekkür ederim pek mutlu oldum

Sardunya pare

Ay Bonusum ya ne güzel yazmışın ...teşekkür ederim pek mutlu oldum

Sardunya pare
Hepimizi en iyi tanıyan kişilerden biri bonus o yüzden karakterinize en uygun olanı bilmesi şaşırtmadı çoğu kere söylemediğimiz şeyleri bile hissettiğini farkettim iyi ki varsın Bonus

Şifa olsun ablacım keşke gitmesen bu hafta daha düzelmedin yorucu iş soğukta toprakla uğraşmak.
Sağol canım benim, eşim işlerini ayarladı
Gitmek zorundayım onlar gelişi güzel dikerler gitmezsem, ben bişe yapmam onları yönlendiririm bide çay yapıcam termosa onu veririm okadar bu haftada gitmezsek fidanlar ziyan olucak 9 bin tl verdim onlara arap yasemini ve begonvil de aldım şimdi onlarıda dikicem üşümez ler dimi kışın

Geçmiş olsun abla

Hepimizi en iyi tanıyan kişilerden biri bonus o yüzden karakterinize en uygun olanı bilmesi şaşırtmadı çoğu kere söylemediğimiz şeyleri bile hissettiğini farkettim iyi ki varsın Bonus

Nanecim aslında hepimiz çiçeğizden yola çıkınca hepimiz değil ama çoğumuz sardunya gibiyiz sahip çıkıp bu benim çiçeğim diye düşünüp su versinler güneşe güzel bi yere koysunlar yeter.
Bu küçük şeylerle mutlu olmak lafı boş değil biz öyleyiz zaten.
Arada çıkıntılar memnuniyetsizler sadece parayla mutlu olanlar da var ama çoğumuz böyleyiz.

Ayyyy ne güzel yorumlamışsın çok mutlu oldum bu hissiyatı verdiysem ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…