Biraz eskiye gittim ben...
Amin aminbabama 9 sene oldu hala içimdeki özlem aynı. Sadece bu şekilde yaşamayı öğreniyoruz acı ve özlem azalmıyor. Mekanları cennet olsun inşallah
Vefat eden yakınlarımıza Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun4 sene koskoca 4 sene. Hiç hafiflemiyor mune kadar lazım çok merak ediyorum
Herkeste aynı mı yada.
Biraz eskiye gittim ben...
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun nurla dolsun inşallahAmin aminbabama 9 sene oldu hala içimdeki özlem aynı. Sadece bu şekilde yaşamayı öğreniyoruz acı ve özlem azalmıyor. Mekanları cennet olsun inşallah
4 sene olduBonusum ne kadar oldu?
Acın ne kadardır...
Hafiflemez olur mu yoksa nasıl hayattan tat alıp bir şeylere heves edeceğiz.4 sene koskoca 4 sene. Hiç hafiflemiyor mune kadar lazım çok merak ediyorum
Herkeste aynı mı yada.
Amin aminbabama 9 sene oldu hala içimdeki özlem aynı. Sadece bu şekilde yaşamayı öğreniyoruz acı ve özlem azalmıyor. Mekanları cennet olsun inşallah
Uzun zamandır günlük ne yaptım yazmadım
Yazmak geldi içimden
Ya Allah ya bismillah
Sabaha kadar uyur uyanık gece geçti
Sabah 7 39 gibi uyandım
bulasik makinesini çalıştırdım şu sızdırdı alttan servis yarın gelecek
Kahvaltı hazırladım
Kahvaltı yapana kadar odalar hava aldı
Masayı topla hazırlan derken saat 10 da fizikte olmamiz gerekiyor
Koştur koştur geldik fiziğe 12 de çıkıyoruz
Ve eve geldik
Mutfağın halısı ıslanmış topladım sildim yerleri
Makineyle yıkadım cektirdim suyunu
Mutfağın dolaplarını sildi tulunu makineye attım pencereyi sildim
Saat 2 oldu öğlen yemeği telaşı bizimkiler yemek yerken ben yemedim
oturma odasının penceresini sildim makine tuttum tozunu aldım
Kendi odamın ve anne babamın nevresimlerini çıkardım yenisini taktim
Yatak odalarını havalandırdım süpürdüm tozlarını aldım
Antre süpürdüm tozlarını aldım
Salonu sadece havalandırdım
Tul cıktı taktım nevresimleri attım havlularla birlikte
Banyo temizliği wc temizliği köpük köpük bol çifli temizledim kuruladım duşa kabine sprey almıştım çok güzel temizledi
Yemek yaptım arpa şehriye çorbası kuru biber patlıcan dolması yaptım
Nevresimler yıkandı onları arka odaya attım dışarda artık kurutmuyorum malum hava kirli çamaşırlar kokuyor bahçede olsak farklı oluyor yinede sermezdim çünkü akşam oldu
Akşam yemeği telaşı çay faslı ve ben acıktım meyve hazırladım akşam yemeğim oldu
Mutfak toplu
her yer toplu
️ben uzandım dağınık yayık ohhh vallahi misssss
Gün bitti
⚘ Rabbim bugunlerimizi aratmasin şükür elhamdülillah 🏵
Bu koyu yeri ara ara yaşıyorum. Ve bi başkasının da bu duygularda oluyor olması bana nedense iyi geldi.Hafiflemez olur mu yoksa nasıl hayattan tat alıp bir şeylere heves edeceğiz.
Büyük bir boşluk işte doldurmaya çalışıyoruz içini gündeliklerle. Sonra bir şey acıyı tetikliyor bi bakıyorsun ki aslında hiç dolduramamışsın orda öyle duruyormuş.
Var mıydı yok muydu nasıl alıştık her şeye.
Çok garip hisler. Bir ara hiç ölmemiş gibiydi şimdi sanki hiç olmamış gibi 30 yıl geçmiş gibi sanki karışık şeyler ya.
Beni düşünüp yazman bile nasıl incelikdolunaybekler okuyup etkilenirsen hakkını helal et bizim defterlere bunlar yazılmış ama her imtihan zorlukla bitmez. Son nefese kadar umut kesilmez en büyük şirklerden biri umut kesmek.
Buraya 34.000 mesaj yazmışım kaç senedir yaşanmışlık çok fazla manevi anlamı var bu topiğin o yüzden sıkışınca yazıyorum.
Sonra yine bir şey olur birbirimize gönderir güleriz sıkmayın canınızı sakın
Bu koyu yeri ara ara yaşıyorum. Ve bi başkasının da bu duygularda oluyor olması bana nedense iyi geldi.
Değildim bonus. En çokta o etkiliyor beni hiç bir özel günümde yoktu. En son mezuniyetimde vardı 2 ay sonrada vefat ettiAmin baya olmuş sana da swet evli değildin dimi o zaman
Dağılmanı istemezdi swetimPffff ben gidiyorum dağıldım
Hiç istemezdi hiç. Dünden beri var da bugün artık taştıDağılmanı istemezdi swetim
Pffff ben gidiyorum dağıldım
Bazen dağılmak da iyi gelir ruha, kalbe, aklaDağılmanı istemezdi swetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?