Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla yine uyuyamadım ya uyuduğum 2 saat sabaha kadar gelmedi uykum. Sonra da ahsen uyandı tabi çok fenayım bugün

Oh mis iş güç kalmamış
Benim oglanı kesin etkiliyo dolunay ne varsasenin burcun ne
Yengeç burcuyum ben

Kalori hesabı yapmam gerekiyor mu sence. Bazen çok aç bırakıyorum kendimi sanki

Doğru açlık şifa ama diğeri değil.

Yeterli protein aldın mesela akşam 100-120 gr kadar salata vs dengeledin ondan sonra 4-5 saat sonrası yaşadığın açlık şifa işte yatma saatleri.

Gönül dedi ya geçen çok aç yatıp tok kalktım diye. Çok tok yatınca aç kalkıyosun bin kere denendi.

Valla yine uyuyamadım ya uyuduğum 2 saat sabaha kadar gelmedi uykum. Sonra da ahsen uyandı tabi çok fenayım bugün
Benim uyduğum 6 gibiydi beni de kızım uyandırdı (annem) geç kaldık diye sabah 7 30 gibiydi bir saatlik uykum var şimdi de fizikteyiz

Bulaşık makinesini çalıştırdım sabah su sızdırdı hali falan ıslandı eve gidince iş var servisi çağıracam ....çamaşır var ev sil süpür yapicam akşama yemek yok ....dinlenecek zaman da yok

Iyiyim canım
Kv de ye hastane randevusu alamıyorum(kayıt edilen telefon no değiştiği için)
hastaneye gidince de çok bekliyoruz
Tekrardan e devlet şifresi almaya gideceğiz
Eşim bugün gelecek inşallah sorumluluklarım azalır ama çok duramaz Malatya ya gitmeli yetişmesi gereken işler var

Genelde özel hastaneye gidiyor du ilaç yazdırmaya gittiğinden buradaki dr ilaçları değiştirdi bize de dava açın bu ilaçlar uyuşturucu bağımlısı olup bırakma dönemi desteğinde yada hastanede tedavi görenlere verilir dedi ondan sonra gitmedi özel hastaneye psikiyatri için

Selamlar
Pilatesten geldim
Aslında anam ağladı bugun çok yorgundum ama eve gelince oturmadım.
Katladığım çamaşırları yerleştirdim
Oğlanın odası perişandı topladım
Yatak odası topladım
Her yerin tozunu aldım

Mutfağa düştüm.
Akşam yemeğini yapıcam.
Bir de şimdi yemelik birşeyler.

Koşturuyorum geldiğimden beri.
Devam
Süpürcem bi de birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…