- 2 Ağustos 2013
- 35.520
- 109.005
- 798
Valla yine uyuyamadım ya uyuduğum 2 saat sabaha kadar gelmedi uykum. Sonra da ahsen uyandı tabi çok fenayım bugünHâlâ uyumadim saat bilmem kaç yazmışım beğeni atmışlar
Demek uykusuzluk begenilesi bir şey
sweetgirlcandy 4 küsür de yatmış onunki muhteşem bir şey
uyuyamadık uleynnnnnnnnnn ne diyonuz
Bakin sabah gerginligine
Bana mazlumu getirinnnnnn
Oh mis iş güç kalmamışYok şekerciğim bende uyumadım
Fırın patates için patates doğradım baharatına kadar ayarladım süt tenceremi yıkadım bir iki bardak vardı onlar makineye attım çalıştırdım
Geldim tekrar yatağa girdim
Yengeç burcuyum benBenim oglanı kesin etkiliyo dolunay ne varsasenin burcun ne
Ahahaha ahsen yiyor 1 taneyi evetdün çörek yapacaktık kahvaltı da biraz geçe kalınca az yeyim dedim. Ondan öyle oldu
Dolunaya daha var sen niye 4 gün önceden gıpraşıyosun yaaValla yine uyuyamadım ya uyuduğum 2 saat sabaha kadar gelmedi uykum. Sonra da ahsen uyandı tabi çok fenayım bugün
Kalori hesabı yapmam gerekiyor mu sence. Bazen çok aç bırakıyorum kendimi sankiBelli bir kiloya az geliyor guzum dolu dolu ye güzel bak kendine sağlıklı doy ki kilo güzel verilsin
Valla erkenden geldi bu seferDolunaya daha var sen niye 4 gün önceden gıpraşıyosun yaa
Kalori hesabı yapmam gerekiyor mu sence. Bazen çok aç bırakıyorum kendimi sanki
Benim uyduğum 6 gibiydi beni de kızım uyandırdı (annem) geç kaldık diye sabah 7 30 gibiydi bir saatlik uykum var şimdi de fizikteyizValla yine uyuyamadım ya uyuduğum 2 saat sabaha kadar gelmedi uykum. Sonra da ahsen uyandı tabi çok fenayım bugün
Iyiyim canımNane Limon Kabugu nane nasılsın nasıl oldun gündüz unutuyorum aklıma gelmişken yazayım dedim
Iyiyim canım
Kv de ye hastane randevusu alamıyorum(kayıt edilen telefon no değiştiği için)
hastaneye gidince de çok bekliyoruz
Tekrardan e devlet şifresi almaya gideceğizIyiyim canım
Kv de ye hastane randevusu alamıyorum(kayıt edilen telefon no değiştiği için)
hastaneye gidince de çok bekliyoruz
Yok oradan yardımcı olamıyorlarmış konuştum daha önce de tekrar e devlet şifresi almaya götüreceğim182 ye bunu sorsana düzeltsinler
Onu bir an önce yap canım postaneden almıştık bizYok oradan yardımcı olamıyorlarmış konuştum daha önce de tekrar e devlet şifresi almaya götüreceğim
Evet ikinciyi alacağız önceki telefon numarası değişince giremedikOnu bir an önce yap canım postaneden almıştık biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?