Kolay gelsin bende iş başı yaptım.günaydın, hayırlı sabahlar
benim gibi işte olanlara kolay gelsin ,
evde olanlarada iyi uykular
afiyet olsun penyezim , bende kahvaltı yapıcam birazdanKolay gelsin bende iş başı yaptım.
Kahve içiyorum
Yarın sabah bizde uyuruz nasipse abla
Abla üzerine kekik ve dilimlenmiş sarımsak koy mitiş oluyo. Sarımsak balığın kokusunu bastırıyor ben o yüzden koyuyorum yemiyorum amadün pazardan çinekop aldım yine, bu sefer fırında yapmak istiyorum
internette gördüm tepsiye yağlı kağıt koydu balıkları unladı dizdi üzerine yine yağlı kağıt öyle pişirdi bende denicem o şekilde
bende fırında balık yaptığım zaman zeytin yağı , limon, sarımsak ,biberiye, defne yaprağı koyarım güzel oluyoAbla üzerine kekik ve dilimlenmiş sarımsak koy mitiş oluyo. Sarımsak balığın kokusunu bastırıyor ben o yüzden koyuyorum yemiyorum ama
bu havada halımı yıkanır , makineye sığıyosa orda yıka hasta olursun
sen hasta değilmisin iyileşince tutardın , ben hastayken cesaret edemiyorum oruca çünkü boğazım çok kuruyo sürekli gıcık geliyo öksürük oluyo yine hasta olucam gibi her ay hasta oluyorum çocuklar gibiSahura kalktım ben son dk larda zor yetiştim sonra da telefona bakarken uyumuşum az uyuyunca verimsiz oluyor biraz neyseki çok geç değil
Sığmıyor abla ya. Banyoda yıkıcam zaten sıcaktan bşy olmaz kibu havada halımı yıkanır , makineye sığıyosa orda yıka hasta olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?