Geçmiş olsun canım faranjit çok zor bende çok sık tekrarlar bide bebeğin var daha zor benim kızımda iki gündür rahatsızdı bugün serum taktırmış torunum var benimde 22 aylık ve çok hareketli onunla ilgilen bilmesi için bian önce iyileşmesi lazım bende çalışıyorum bi faydam olmuyoDün biraz üşütmüş gibiydim, boğazım ağrıdı ve çok üşüdüm. Bebek var diye kötüleşmeden doktora gittim. Kronik faranjit dedi, ilaç verdi. İki tane antibiyotik verdi üst üste içtim sabah ondan mı anlamadım
İlaçların yan, etkilerinde varmı baktınmıBiri 1000 mg biri de 500 mg şimdi baktım.
Dün eczacı ikisini beraber için demişti, ay bilmiyorum hala başım dolanıyor pek iyi değilim
Teşekkür ederim ablacım, benim de bebeğim 19 aylık. Tüm gün koşuşturma gerçekten, kayınvalidem yine yardımcı oluyor sağolsun.Geçmiş olsun canım faranjit çok zor bende çok sık tekrarlar bide bebeğin var daha zor benim kızımda iki gündür rahatsızdı bugün serum taktırmış torunum var benimde 22 aylık ve çok hareketli onunla ilgilen bilmesi için bian önce iyileşmesi lazım bende çalışıyorum bi faydam olmuyo
Erkekler hasta olmasa ya
AyyHesteyim fena devirdi bu sefer
Evet teşekkür ederim seda. Sen nasılsın bebis nasil
Aile hekimleri bu aralar görmek istemiyor sanırım.Gittim hastaneye boğaz enfeksiyonuymuş
Aile hekimi baktı nasıl bişey göremedi
Kısır var mıydı onu deDün rüyamda gün yapıyorduk toplu olarakAktif Lora nın bebeği tek ilgi alanımızda
Herkesi tanıyor gibiydim birsweetgirlcandy i tanımıyormuşum
Bence de yok. Bi de biz abartıyormuşuz gibi davranıp, kendi başlarına gelince nevirlerinin dönmesi yok muBÖyle canı az bir canlı türü yok heralde
Abla geçmiş olsun inşAllah çabuk atlatırGeçmiş olsun canım faranjit çok zor bende çok sık tekrarlar bide bebeğin var daha zor benim kızımda iki gündür rahatsızdı bugün serum taktırmış torunum var benimde 22 aylık ve çok hareketli onunla ilgilen bilmesi için bian önce iyileşmesi lazım bende çalışıyorum bi faydam olmuyo
Ay kötü o da ya. Valla ben İstanbulda kullanamam heralde araç. Burda da kural tanımayan o kadar çok insan var ki. Sinir oluyorum deliriyorum resmen sürerkenBurda sokak araları zorlaştırılmış parkur gibi swet her yer araba çift sıra park sokaklarda yol dönüşleri çok sıkıntılı kural mural tanımıyor kimse herkes bıkmış sadece gitmeye odaklı
2 saat simülatör, 14 saat uygulama olmak zorunda. Ha simülatörü çoğu kurum yaptırmıyor saçma sapan bir şey çünkü. Senin 4 saatini vermemişler maalesef. Aaaa gerçekten basit bişeyden kalmışsınYa eksik ders demi bize 10 saat dersler dediler. Sonra bi arkadaşım baska semtte bi kursa yazıldı 16 saat ders aldı. Tekte gecmedim sınavı ikincide gectim ama ilki o kadar gülünc biseydi ki paralel parkı yaptım bitti direksiyonu düz cevirmeden bitti dedim direksiyon düz olmadıgı icinde teker yan duruyo ya çizginin dısındaymıs bir teker ya direk bıraktılar
Ooo yokuşsa olmaz olmazBu arada bizim asagıda insen dimdik yokus yukardanda gitsen dimdik yokus bi gün cekip atıyım buraya her yer yokus olunca insan korkuyo. Simdi bide arabayı degistirdik otomatik alcam dedi esim iki kere araba sattık 2 haftada yine manuel aldı. Bide kış geldi iyice korkar oldum cıkmaya havalar biraz ısınsın bi kac kez esimle bi cıkıyım burdan inan unuttum
Hepsi nasıl da aynıErkekler hasta olmasa ya
Merhaba. Bende aksine 2 yaşına kadar daha rahattım. Öncesinde böyle büyük dağınıklık olmuyordu aşırı hareketli olmasına rağmen daha rahattım. Şimdi anlamadan bi anda dağılıveriyor ortalık feci şekilde. Bugün temizlik yaptım en son bitti benimki bişeyler döküyor yine ortalığa nolur dur biraz toplu dursun dedimMerhaba herkese bu listede yazdığınız maddeleri kaç saatte bitiriyorsunuz ? 10 aylık bir bebeğim var evde herseyimim yeri belirlidir dolap içlerim topludur ama her gün ortalık inanılmaz dağılıyor.Sabah bebeğin kahvaltısı kendi kahvaltım derken ilk uykusuna kadar ev harabeye dönüyor bebekle kahvaltı hazırlamak bile işkence hiç hareket etmeme müsade etmiyor.Her gün aynı döngü içerisindeyim sürekli ev batıyor ben artık çok yoruldum her gün aynı şeyleri yapmaktan.Sizler işlerinizi nasıl pratikleştiriyorsunuz tavsiyelerinize ihtiyacım varşimdiden çok teşekkür ederim