Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım faranjit çok zor bende çok sık tekrarlar bide bebeğin var daha zor benim kızımda iki gündür rahatsızdı bugün serum taktırmış torunum var benimde 22 aylık ve çok hareketli onunla ilgilen bilmesi için bian önce iyileşmesi lazım bende çalışıyorum bi faydam olmuyo

Teşekkür ederim ablacım, benim de bebeğim 19 aylık. Tüm gün koşuşturma gerçekten, kayınvalidem yine yardımcı oluyor sağolsun.

Hesteyim fena devirdi bu sefer
Ayy şifa olsun inşallah ilaçların bonusum.
Aktif Lora hayırlı olsun tekrar bebek kızmıydı ?
Evet teşekkür ederim seda. Sen nasılsın bebis nasil
Gittim hastaneye boğaz enfeksiyonuymuş

Aile hekimi baktı nasıl bişey göremedi
Aile hekimleri bu aralar görmek istemiyor sanırım.
Dün rüyamda gün yapıyorduk toplu olarak Aktif Lora nın bebeği tek ilgi alanımızda
Herkesi tanıyor gibiydim bir sweetgirlcandy i tanımıyormuşum
Kısır var mıydı onu de

Abla geçmiş olsun inşAllah çabuk atlatır

Bugün
Evi havalandırdım
Yatağımızı topladım
Koltuk örtülerini yıkadım
Arap Sabunuyla koltukları sandalyeleri sildim
Salonun tozunu aldım
Çiceklerimi suladım
Robot salonu mutfağı süpürdü
Yemek hazırladım
(Bulgur pilavı
Fırında patates köfte
Turşu
Komposto)
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Bulaşık makinesini boşalttım
Mutfak toplu değil

Birkaç gün annemlere kalmaya geldim sabahtan. Kız kardeşimle mutfağa girdik çeşit çeşit yiyecekler yaptık, yedik. Sonra da mutfağı toparladık temizledik tabi. Terapi gibi geldi. Şimdi de mutfak toplu

Burda sokak araları zorlaştırılmış parkur gibi swet her yer araba çift sıra park sokaklarda yol dönüşleri çok sıkıntılı kural mural tanımıyor kimse herkes bıkmış sadece gitmeye odaklı
Ay kötü o da ya. Valla ben İstanbulda kullanamam heralde araç. Burda da kural tanımayan o kadar çok insan var ki. Sinir oluyorum deliriyorum resmen sürerken

2 saat simülatör, 14 saat uygulama olmak zorunda. Ha simülatörü çoğu kurum yaptırmıyor saçma sapan bir şey çünkü. Senin 4 saatini vermemişler maalesef. Aaaa gerçekten basit bişeyden kalmışsın

Ooo yokuşsa olmaz olmaz inmesi neyse de çıkarken zor olur başlarda. Otomatik rahat her türlü. Ben manuel sürmeyi seviyorum zevk alıyorum matematikçi olduğum için plan program sonraki hamleyi düşünme hoşuma gidiyor

Merhaba. Bende aksine 2 yaşına kadar daha rahattım. Öncesinde böyle büyük dağınıklık olmuyordu aşırı hareketli olmasına rağmen daha rahattım. Şimdi anlamadan bi anda dağılıveriyor ortalık feci şekilde. Bugün temizlik yaptım en son bitti benimki bişeyler döküyor yine ortalığa nolur dur biraz toplu dursun dedim

Bazı odaların kapılarını kapatarak en azından onların toplu ve temiz kalması daha iyi oluyor. Mutfak ve oturma odasında istediğini yapsın yapılacak şeyi ertelemeden o anda yapmak işi kolaylaştırıyor. Tabi bazen saldığım da oluyor

Eşimin yanlışlıkla bir yerine değsem ellim çarpsa yada gözüne barmağımız girse iki saat kendine gelmiyor sanki dersin ejderhası var birde iki saat yanlışlıkla olduğunu anlatıyoruz
Varın hastalığını siz düşünün doktordan nefret eder inadında gitmez ilaç almaz söylenir söylenir dururur
Taş düşürdüğü dönemi unutmuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…