geçmiş olsun parem , herkese her işe yetişmeye çalışıyosun yeteri kadar dinlenemiyosun ondandır ama yinede bi doktora görünmende fayda var fıtık falan olmasın aman dikkat et
Teşekkür ederim kızlarmavibaloncuk kaçırdım mı sonuç belli oldu mu?
MssPARE bence ihmal etmeden bi doktora görünmelisin kalçan için
I ilknurrr22 evet senden beklediğim performanslar sabah sabah.
Ben daha yataktan kalkamadım
Geçmiş olsun abla dikkat et kendine Allah şifa versin inşallahTeşekkür ederim kızlar❤❤
Bel fitigim var zaten baktım.nete siyatik yazıyor
Dr ye diğer hafta giderim vaktim yok
Evdeki ilaçlarla idare edeyim
.. GünaydınGünaydın
Gündüz de uyutmaz de mi, bir araştırayım sağolasın sweet
bugun nasılsınTabiki canım yorgunluk, stres çok önemli etkiliyo insanı ama bazı şeyler elde deil ister istemez üzülüyoruz
Dr gitmek için nasıl neden vakit bulamazsın be mübarekTeşekkür ederim kızlar❤❤
Aa maşallah sağlıkla büyüsünYeni doğdu 5 günlük.
Gecmis olsunTeşekkür ederim kızlar❤❤
ilaçlarımı içiyorum biraz daha iyiyim,ofisteki erkek arkadaşlara sinir oluyorum 4 kişiler sabah çayda ikişer sigara öğlen molada ikişer sigara içiyolar hastayım az için diyorum ama anlamıyolarbugun nasılsın
kendıne guzel davran , hep cok ıyı bır es hem cok ıyı bır anne hem hatta cok ıyı bır anneanne olmaya calısırken; en cok kendıne ıyı davran arkadasım
ay çok geçmiş olsun canım dolamada çok acır eczaneden kara merhem al o iyi geliyo zonklar çok kötüselam hanımlar
umarım herkes ıyıdır ve harıka bır gun olur hepımız ıcın.
benım sol ısaret parmagımda dolama oldu, gece sızladı, bugun de krem surdum sardım
sag bılegımın bıraz agrısı var dun cok zorladım sanırım ona da krem surdum sardım
kolsuz, elsız kaldım gıbı yazıyorum valla
sen de ben de ve hatta cogumuz da kendımızı ıhmal edıyoruzilaçlarımı içiyorum biraz daha iyiyim,ofisteki erkek arkadaşlara sinir oluyorum 4 kişiler sabah çayda ikişer sigara öğlen molada ikişer sigara içiyolar hastayım az için diyorum ama anlamıyolar
evet kendimizi hep ihmal ediyoruz farkındayım
ya 3-4 kez manıkur yaptırdfım hıc olmadıay çok geçmiş olsun canım dolamada çok acır eczaneden kara merhem al o iyi geliyo zonklar çok kötü
geçmiş olsun dikkat et hamilesin dimiDünde hiç bir yapmadım sabah kalktım
Yataklarımızı topladım
Evi havalandırdım
Bulaşık makinesini doldurdum çalıştırdım
Evden çıktım
.
Eve geldım
Dünden yemek vardı eşime onu koydum bulaşık makinesini bıle boşaltmadım mutfak dandini yattım hem haftasonu hem pazartesi salı iş yapmayınca evin kayışları kopmaya başladı bugünde boğazlarım ağrıyor vücudum kırgın ama zorla da olsa kalkıp birşeyler yapmam lazım
manıkur yaptırdığın yerdeki aletlerden mikrop falan kapmış olmasın herzaman gittiğin biyer mi ?ya 3-4 kez manıkur yaptırdfım hıc olmadı
ama son manıkurden 1 hafta sonra, tırnak etımde kopma gıbı hafıf agrı hıssedıyordum da onemsemedım ama zonkladı dun gece ve sabah uyandım komple şiş.
teramicin surdum de kara merhem aklıma gelmemıstı
Afiyet olsun .Akşam yemeğini de hallettim (kuru fasulye)
Yancılarını sonra yaparım
Şimdi bi kahve molası beybiler.
Eşlik edeni beklerim.
Dibek kahvemEki Görüntüle 3499686
evet daha once de gıttım hatta nısan ayından berı 4 kez gıttım. olmadı hıcmanıkur yaptırdığın yerdeki aletlerden mikrop falan kapmış olmasın herzaman gittiğin biyer mi ?