Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım RABBİM şifalar versin

Benim aklıma geldi ama eşin evdeyken girmiyorsun diye düşündüm
Sağol canım benim ☺️ doğru eşim evdeyken giremiyorum 🙈
Çok geçmiş olsun canım 💐
Sağol canım 😍
Alıntılar da gördüm canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk gelir geçer atlatırsın hemencecik🥰🥰🥰
Sağol canım aminnn ☺️❤️
4 te hastaneye gittik test falan yaptılar. Çok şükür bişey çıkmadı.Üşütmüş olabilirsin dedi. Kadın doğum doktoruna git dedi kist falan olabilir dedi. İnşAllah yoktur 🤲🏻

İnşallah ciddi bişey değildir canım Rabbim size bağışlasın 🤲🏻

Ayy bunu bazen bende yapıyorum yalnız değilmişim 🫠

İnşallah hayırlı haberler alırsın canım 🤲🏻🩷

Ben a101 çiçeğim kullanıyorum memnunum
😊

Allah kabul etsin abla bende yarın niyet edicem inşallah bugün de tutmadığıma pişmanım ☹️

Ayy gözümde canlandılar yaa maşallah ne hoş bir görüntü ve duygudur Allah bağışlasın🤲🏻🩷😍
Ellerine sağlık küçük hanımların 🥰
Bundan önce bingo almıştım güzeldi ondan yokmuş bundan aldım dedi bende neyse denemiş oluruz dedim olan ellerime oldu üzeri kağırt zıpara gibi oldu barmağımın ucunda minacık bir yara vardı orayıda açtı büyüttü 🤕

Bundan önce bingo almıştım güzeldi ondan yokmuş bundan aldım dedi bende neyse denemiş oluruz dedim olan ellerime oldu üzeri kağırt zıpara gibi oldu barmağımın ucunda minacık bir yara vardı orayıda açtı büyüttü 🤕
Deterjan bitene kadar eldiven kullansana canım 🙁 ya da hiç kullanma ya senden kıymetli değil ya

Evet bilinmedik şeyler zarar veriyor gerçekten ☹️ geçmiş olsun çok varmı bitmesine

Hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inşaAllah swetimm

Rabbim feraha erdirsin canım inşallah iyi haberler alırsınız 🤲🏻

sonuçları temiz çıkar inşallah canım ,Allah ın izniyle

Allah hayırla sonuçlandırsın inşallah 🤲 geçmiş olsun

İnşallah ciddi bişey değildir canım Rabbim size bağışlasın 🤲🏻
Çok teşekkür ederim kızlar. Bugün belli olmadı. Omzu çıkmıştı röntgende doktor ciğerinde beyaz lekeler görüyor tomografi çektirip uzmanına göstermesini istiyor. Allahım korktuğumuza uğratmasın yerde miyiz gökte miyiz bilmiyorum sarsıldık baya. Rabbim güzel sonuçlandırsın inşallah 🥺🤲🏻

Çok teşekkür ederim kızlar. Bugün belli olmadı. Omzu çıkmıştı röntgende doktor ciğerinde beyaz lekeler görüyor tomografi çektirip uzmanına göstermesini istiyor. Allahım korktuğumuza uğratmasın yerde miyiz gökte miyiz bilmiyorum sarsıldık baya. Rabbim güzel sonuçlandırsın inşallah 🥺🤲🏻
Olumlu düşünün yüreğinizi ferah tutun 🤲🏻

Gene ıspanak

Ben doa aldım kokusu da çok güzel bence deneyebilirsinn
Saglıklı sebze daha ne olsun yine derken 3 haftadır yapmıyodum😂
Evet ikizler, 10 yaşındalar 😊

İçtik kahveleri.
Cezvede yaptılar hee, dibek kahvesi 🤌🏼

Mutfak da toplu.
Bi maşallahınızı alırım 🤪🤪
Maşallah valla ne güzel 🌸🌸
İnşallah güzel sonuclar alırsınız 🙏
Bende son olarak ilaçların olduğu ve banyo dolabını düzenledim sildim falan. Namazımı kıldım kuranı mı okudum artık keyif zamanı.
Oo sen neler yapıyosun öyle hic bana bahsetmiyodun bu marifetlerinden😂
Geçmiş olsun umarım güzel sonuclar alırsınız.

X