Şimdimi yapacaksınız ?Bonus Çayım az kaldı kalkacam galiba bi gaz verdin bana iştahım geldi şöyle mis gibi genel temizlikli bi su yapayım foşur foşur
Evi kokusu havası değişsin en son da bi kahve yaparım her yer mis gibi kahve koksun
Kalkıyorummmm
Bonus aklıma temizlik kovası kaçırdı akşam temizliği mi yapsak dediŞimdimi yapacaksınız ?
anladım canım. hakkınızda hayırlısı olsun.Eşimin memleketki işlerinde bazı prosödürleri uzadı kızımında sınav senesi onu için bu seneyi memlekette geçirmeye karar verdik
Ama il dışındaki evi kapatmadık
eline sağlık canım çok güzel görünüyorlarEki Görüntüle 3496394 @penyez83 spordan bahsederken benim uğraştığım işler
Neyseki tamamen çocukların beslenmesi için yemiyecegim
Gaza getirmekte başarılıyım gaza gelmekte değil ammaa bi deterjan kokusu olsa silinmiş yerler falan amaaan yaptığını beğendin mi kalkıyorum
Sen niye bana he diyosun ya itiraz etsene uzanmıştım kalktım valla sen temiz yatarken daha da pis hissedebilememBonus aklıma temizlik kovası kaçırdı akşam temizliği mi yapsak dedi
Spoiler ile bizi ne biçim şaşırttığına güldü arkadaş yeryüzüne düşen ilk temizlik tanesi
Bende kendimden beklemiyordum aniden geliştiSen niye bana he diyosun ya itiraz etsene uzanmıştım kalktım valla sen temiz yatarken daha da pis hissedebilemem
Gerçekten canım çekti.
Ulan
Rabbim kolaylaştırsın zorlaştırmasın sağlıcakla afiyetle sağlığına kavuşsun aminnnnCanım düzen topik ailem. Yarın kuzenimin kızı ameliyata girecek demiştim ya daha önce. Dualarınızda yer ederseniz seviniriz teyzeleri