- 12 Haziran 2019
- 17.414
- 105.685
- 36
HımmmOcağımı ben de bulaşık parlatıcı ile son bi temizlerim yağ çözden sonra memnun kaldım böyle
Dünkü menüm bereketli olsun uğraşmayım bugün de dedim ama bi günde bittiErken kalktım madem işlerimi bitireyim. Sonra okula toplantıya gidicem .
Önce yemeğimi yapayım. ( kuru fasülye, pilav, mercimek çorbası)
Hoş geldinizSabahın altısında kalktım en aktif forumları bi ziyarette bulunuyorum size de bi uğrayayım dedim
Merhaba
Burası tam benlik bi yermişkoltuğun kırlenti bile rastgele durmamalı çünkü halımda hep bi süpürge izi olmalı tuvaletlerden çamaşır suyu kokmalı yazarken içim açıldı o yüzden tam tam benlik tammm
güzel parlatıyomu nane bende deniyim bundan kolay ne varBen limon ve sirke ile siliyorum yıllar önce ağzım yandı kireç sökücüden
insanlar çok patavatsız nerde nasıl konuşulur bilmiyolar işte parem boş verBugün gözlüğünü alicam hahha çok heyecanliyim
4 gözlü olucam
Dün bana biri dedi ki bahçede zor olur gözlükle çalışmak
Bende dedim ki keşke geçmiş olsun deseydin
Boşverdim ablam amann bugün çiçekler böcekler kelebekler misaliyim niye kiinsanlar çok patavatsız nerde nasıl konuşulur bilmiyolar işte parem boş ver
kesinlikle, bunlar zaten bir paranoya değil, gerçeğin kendisi de. inanın halen dış mihraklar diyen akıl tutulması yaşayanlar var ve maalesef onlar oldukça, bu düzen değişmeyecek.Evet bende son olaylarla ilgisi olduğunu düşünüyorum dediğiniz gibi. Bunun sonunda şunu diyecekler bakın saldırılar oluyor meclise gelsin uzlaşalım
Geçmiş olsun bu aradadireksyion sınavım, kurstan beklediğim indirim ve jest derken bu konu muallakta ama kasım ayında gırecegım kesın.
10
16
24
bu tarıhlerden bırınde olmak zorundaymıs cunku.
bır dolgum var bekleyen, dıscıye de gıtmem lazım
bır de bır gun oglene kadar gıdıp fıbromılyajı ve bogazımdakı nodüllere baktıracagım zararlı degıl ama rutın kontrol olsun
kasım ayında da planlarım böyle. agva ya bır kac hafta gıder ve sonra yıne mola verır kaynanamı gonderırım. taşınma zamanına kadar artık. muhtemelen 2 ay ıcınde bıter ıslerımız inşallah bakalım
Kireç ve su izini çıkartıyor sürahileri de limonla yıkarım oyuzdengüzel parlatıyomu nane bende deniyim bundan kolay ne var
Sonunda bugün burası da güneşliBalkonu güneş varken yıkadım bir çay may içip ısınıp kızın odasına girişecem
Sabah güneşi alıyor ön balkon kalkar kalmaz onu yıkayayım dedimSonunda bugün burası da güneşli