- 28 Ekim 2022
- 5.720
- 13.869
- 28
Teşekkürler.Hayırlısıyla kucağınıza alın inşAllah canım
İçim içime sığmıyor oraya inşaat için boşaltılan yerine bile saatlerce bekletilip her türlü inceleme sonrası içeri girebiliyor du eşim nasıl teröristler ellerinde silah sallana sallana girebiliyor bitmedi bitmiyor bu içimizde ki hainlergünaydın,hayırlı sabahlar ülkemizin başı sağolsun
Hoşgeldin kendini tanıtır mısın kimsin necisinSabahın altısında kalktım en aktif forumları bi ziyarette bulunuyorum size de bi uğrayayım dedim
Merhaba
Burası tam benlik bi yermişkoltuğun kırlenti bile rastgele durmamalı çünkü halımda hep bi süpürge izi olmalı tuvaletlerden çamaşır suyu kokmalı yazarken içim açıldı o yüzden tam tam benlik tammm
neyle parlattın cif falan zamanla leke bırakıyo porçözde sıkıyorum ama ilk parlaklığı kalmıyoYaramaz mı hiç pırıl pırıl oldular eşim bile farketti
hoşgeldin, nerden katılıyosun bize yaş kaç çocuk varmı ? çalışıyomusunSabahın altısında kalktım en aktif forumları bi ziyarette bulunuyorum size de bi uğrayayım dedim
Merhaba
Burası tam benlik bi yermişkoltuğun kırlenti bile rastgele durmamalı çünkü halımda hep bi süpürge izi olmalı tuvaletlerden çamaşır suyu kokmalı yazarken içim açıldı o yüzden tam tam benlik tammm
Ben kendime rutin oluşturdum ve çalışıyorum ise gitmeden evi havalandırmadan bulaşığı makinaya koymadan yatağını toplamadan çıkmamHoşgeldin kendini tanıtır mısın kimsin necisin
Bi de bu kadar iş yapmaya sırtın belin nasıl dayanıyor
Porcoz zamanını iyi ayarlamak gerek ama deler fayansları vs ben kireç çözdürmek dışında kullanamıyorumneyle parlattın cif falan zamanla leke bırakıyo porçözde sıkıyorum ama ilk parlaklığı kalmıyo
bitmiyo hainler ülkemizi içten yıkmaya çalışıyolar Rabbim fırsat vermesin, kurdukları oyunları başlarına çevirsinİçim içime sığmıyor oraya inşaat için boşaltılan yerine bile saatlerce bekletilip her türlü inceleme sonrası içeri girebiliyor du eşim nasıl teröristler ellerinde silah sallana sallana girebiliyor bitmedi bitmiyor bu içimizde ki hainler
Trakya’danhoşgeldin, nerden katılıyosun bize yaş kaç çocuk varmı ? çalışıyomusun
bende musluklardaki kireçlenmeler için kullanıyorum bazen birde duşakabindePorcoz zamanını iyi ayarlamak gerek ama deler fayansları vs ben kireç çözdürmek dışında kullanamıyorum
trakya mı hoş geldin beyaa ozaman bende trakyalıyım kırklareliTrakya’danevliyim çalışıyorum çocuğum yok allahın izni ile bebeğimi bekliyorum
Abla porçöz dökme o zaten parlaklığını alıyor. Cif de kullanmıyorum. Dur bakıp atayım sana .neyle parlattın cif falan zamanla leke bırakıyo porçözde sıkıyorum ama ilk parlaklığı kalmıyo
Aaa memnun oldum oj buldumtrakya mı hoş geldin beyaa ozaman bende trakyalıyım kırklareli
Mıntax banyo temizleyicineyle parlattın cif falan zamanla leke bırakıyo porçözde sıkıyorum ama ilk parlaklığı kalmıyo
Ben limon ve sirke ile siliyorum yıllar önce ağzım yandı kireç sökücüdenneyle parlattın cif falan zamanla leke bırakıyo porçözde sıkıyorum ama ilk parlaklığı kalmıyo
Mıntax banyo temizleyici
Actısoft mutfak temizleyici
Bunların ikisi de güzel parlatıyor
Ocağımı ben de bulaşık parlatıcı ile son bi temizlerim yağ çözden sonra memnun kaldım böyleBen limon ve sirke ile siliyorum yıllar önce ağzım yandı kireç sökücüden