Düzenli Evimiz & Hayatımız

günaydın,hayırlı sabahlar ülkemizin başı sağolsun :KK43::KK43:
İçim içime sığmıyor oraya inşaat için boşaltılan yerine bile saatlerce bekletilip her türlü inceleme sonrası içeri girebiliyor du eşim nasıl teröristler ellerinde silah sallana sallana girebiliyor bitmedi bitmiyor bu içimizde ki hainler 😡

Sabahın altısında kalktım en aktif forumları bi ziyarette bulunuyorum size de bi uğrayayım dedim
Merhaba
Burası tam benlik bi yermiş 😀 koltuğun kırlenti bile rastgele durmamalı çünkü halımda hep bi süpürge izi olmalı tuvaletlerden çamaşır suyu kokmalı yazarken içim açıldı 😀 o yüzden tam tam benlik tammm😀
Hoşgeldin kendini tanıtır mısın kimsin necisin :KK51:
Bi de bu kadar iş yapmaya sırtın belin nasıl dayanıyor o_O

Dün yaptıklarımı yazayım ben de evi süpürdüm
Buzdolabını temizledim
Ocağımı sildim
Aldıklarımızı yerleştir
Yemek yap
Çamaşır yıka as

Bugün balkonlar temizlenecek
Ev süpürülecek
Toz alınacak
Banyo tuvalet ovulacak
Bi posta çamaşır atılacak
Yemeğe ilave eklenecek
Yerleri vileda yaparım

Sabahın altısında kalktım en aktif forumları bi ziyarette bulunuyorum size de bi uğrayayım dedim
Merhaba
Burası tam benlik bi yermiş 😀 koltuğun kırlenti bile rastgele durmamalı çünkü halımda hep bi süpürge izi olmalı tuvaletlerden çamaşır suyu kokmalı yazarken içim açıldı 😀 o yüzden tam tam benlik tammm😀
hoşgeldin, nerden katılıyosun bize yaş kaç çocuk varmı ? çalışıyomusun :KK68:

Hoşgeldin kendini tanıtır mısın kimsin necisin :KK51:
Bi de bu kadar iş yapmaya sırtın belin nasıl dayanıyor o_O
Ben kendime rutin oluşturdum ve çalışıyorum ise gitmeden evi havalandırmadan bulaşığı makinaya koymadan yatağını toplamadan çıkmam
Günlük temizlik yapıyorum dağılmasın diye
Hep bi elim evin üstünde öyle alıştım tuvalete girdim elimi yıkadım hop bi lavaboyu cifle de çık
Koltuktan kalktın kırlentleri bi düzeltte kalk kumanda gelişi güzel durmasın yerine koy
Toz alan bi kösem var hemen bi üstünü al da git 😀
Dip kose çekmeli silkelemeli yapamıyorum bazen hafta sonu da çalışıyorum ama günlük dağınıklık asla tahammülüm yok

Çocuğum yok suan belki ondan bu düzen 😀

Senelerdir bu forumdayım ama bi ara ara vermiştim tekrar geldim 😀 gelmişken buraya da uğradım

İçim içime sığmıyor oraya inşaat için boşaltılan yerine bile saatlerce bekletilip her türlü inceleme sonrası içeri girebiliyor du eşim nasıl teröristler ellerinde silah sallana sallana girebiliyor bitmedi bitmiyor bu içimizde ki hainler 😡
bitmiyo hainler ülkemizi içten yıkmaya çalışıyolar Rabbim fırsat vermesin, kurdukları oyunları başlarına çevirsin
içimiz yandı

X