Düzenli Evimiz & Hayatımız

Erken kalktım madem işlerimi bitireyim. Sonra okula toplantıya gidicem .
Önce yemeğimi yapayım. ( kuru fasülye, pilav, mercimek çorbası)
Dünkü menüm bereketli olsun uğraşmayım bugün de dedim ama bi günde bitti
bulgur pilavı kavurma yapayım dedim

Sabahın altısında kalktım en aktif forumları bi ziyarette bulunuyorum size de bi uğrayayım dedim
Merhaba
Burası tam benlik bi yermiş 😀 koltuğun kırlenti bile rastgele durmamalı çünkü halımda hep bi süpürge izi olmalı tuvaletlerden çamaşır suyu kokmalı yazarken içim açıldı 😀 o yüzden tam tam benlik tammm😀
Hoş geldiniz

Baktim da dua grubuma

Sıra bende ya durusum ne yakıştı be yaa

Hele bakın

MssPARE MssPARE

Ay bugün bi şımarıklık var üstünde bi kendimi sevemesim var :KK68::KK74:ama.ne zaman böyle olsam

Çok geçmez dötümün üstüne otururum:eek::eek::eek::oops::oops:.insallah böyle olmaz:dua::dua:

Son düzenleme:
Evet bende son olaylarla ilgisi olduğunu düşünüyorum dediğiniz gibi. Bunun sonunda şunu diyecekler bakın saldırılar oluyor meclise gelsin uzlaşalım
kesinlikle, bunlar zaten bir paranoya değil, gerçeğin kendisi de. inanın halen dış mihraklar diyen akıl tutulması yaşayanlar var ve maalesef onlar oldukça, bu düzen değişmeyecek.

herkese günaydın hanımlar, bugünü cuma sanıp duruyorum valla ben :)))

yorgunluktan belki, belki çok yoğun geçti bu hafta diye de olabilir.

çok yorgun ve uykusuzum, her yerim tutuldu babamın evde özellikle banyoya detaylı girdim güzel oldu. 1 de eve geldik 2 de uyuduk derken , iç huzurum olması dışında bedensel mutsuzluğum var :)))

herkese güzel bir gün diliyorum. bugün ben çıkmaya çalışırım, eşimle pazar yaparız, bugün onlar balık yapar ben corba ve salata derken az yorulmus olurum, yarına bırseyler yaparım yarın yemek yer cıkarız agva ya. kolay olur bana.

akşam yemek hazırlıgı
babama hazırlıklar
çöp ve kedının kumu
cıceklerı sulama
recel yaptım acele

aksam babam da detaylı temızlık
camasırlar
dolap duzenlemelerı
nevresım degısıklıgı falan
bulasık makınamı bosaltıp babamdan getırdıklerımı yıkadım gece gece :))

sabah da kahvaltıi kahve hazırlıgı
yatak toplama
çöpler
camasır katladım bazıları ınceydı onları baza altına kaldırdım bazılarını da agva cantasına koydum duzenledım derken zaman kaybettım allahtan mudur yok, gecıkmem sorun olmadı :)))
aksam camasır yıkayıp asacagım

ama kesınlıkle guzel bır dus alıp erkenden yatacagım yoksa boyle yorgun agva da pert olurum

direksyion sınavım, kurstan beklediğim indirim ve jest derken bu konu muallakta ama kasım ayında gırecegım kesın.
10
16
24

bu tarıhlerden bırınde olmak zorundaymıs cunku.

bır dolgum var bekleyen, dıscıye de gıtmem lazım

bır de bır gun oglene kadar gıdıp fıbromılyajı ve bogazımdakı nodüllere baktıracagım zararlı degıl ama rutın kontrol olsun

kasım ayında da planlarım böyle. agva ya bır kac hafta gıder ve sonra yıne mola verır kaynanamı gonderırım. taşınma zamanına kadar artık. muhtemelen 2 ay ıcınde bıter ıslerımız inşallah bakalım

direksyion sınavım, kurstan beklediğim indirim ve jest derken bu konu muallakta ama kasım ayında gırecegım kesın.
10
16
24

bu tarıhlerden bırınde olmak zorundaymıs cunku.

bır dolgum var bekleyen, dıscıye de gıtmem lazım

bır de bır gun oglene kadar gıdıp fıbromılyajı ve bogazımdakı nodüllere baktıracagım zararlı degıl ama rutın kontrol olsun

kasım ayında da planlarım böyle. agva ya bır kac hafta gıder ve sonra yıne mola verır kaynanamı gonderırım. taşınma zamanına kadar artık. muhtemelen 2 ay ıcınde bıter ıslerımız inşallah bakalım
Geçmiş olsun bu arada

X