Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık sero bazıları çok düzgün olmuş sararken kenarlarını ilk seferde az kıvırıp sonra düz devam edebilirsin belki daha küçük üçgenler kesebilirsin başka nolcak çok güzel olmuş.
Bu tarif de çok iyi oluyor
Benim uykum yavaş yavaş düzene girdi gibigünaydın,hayırlı sabahlar
güzel hatunlar çok uykum var bugün
iyi çok sevindim efser, benimki yorgunluktan uyudum ama dinlenemedim dün çok işim vardı bir sürü cam sildimBenim uykum yavaş yavaş düzene girdi gibi
Allah kolaylık versin ablaiyi çok sevindim efser, benimki yorgunluktan uyudum ama dinlenemedim dün çok işim vardı bir sürü cam sildim
bu hafta hep böyle geçicek mecburen ,haftaya pazartesi evde kuran okutucam nasip olursa o yüzden daha çok işim var
oturma odası salon ve mutfağın camları silinecek tülleri yıkanacak,mutfak dolapları iç dış silinecek artı duvarları
2 tepsi baklava yapılıcak onu yapmaya bi komşu teyze var bi de annem beraber yapıcaz bi akşam bu hafta böyle uçmam lazım ve ütümde var onlarıda yapmam lazım
amin canım sağolasınAllah kolaylık versin abla
Allah kolaylık versin abla şimdiden okumanızı Rabbim kabul eylesin şifa olsun herkeseiyi çok sevindim efser, benimki yorgunluktan uyudum ama dinlenemedim dün çok işim vardı bir sürü cam sildim
bu hafta hep böyle geçicek mecburen ,haftaya pazartesi evde kuran okutucam nasip olursa o yüzden daha çok işim var
oturma odası salon ve mutfağın camları silinecek tülleri yıkanacak,mutfak dolapları iç dış silinecek artı duvarları
2 tepsi baklava yapılıcak onu yapmaya bi komşu teyze var bi de annem beraber yapıcaz bi akşam bu hafta böyle uçmam lazım ve ütümde var onlarıda yapmam lazım
sağolasın penyezim sende gelsene müsaitsen ne güzel olur çok sevinirimAllah kolaylık versin abla şimdiden okumanızı Rabbim kabul eylesin şifa olsun herkese
Çok isterdim gerçekten bende 4 gün izinli olacağım. Biraz işlerimiz var onları halledeceğiz nasip olursa. Gelmiş kadar oldum. davetin için çok sağol ablasağolasın penyezim sende gelsene müsaitsen ne güzel olur çok sevinirim
çok isterdim gelebilmeni başka müsait bi zaman görüşürüz inşallah canımÇok isterdim gerçekten bende 4 gün izinli olacağım. Biraz işlerimiz var onları halledeceğiz nasip olursa. Gelmiş kadar oldum. davetin için çok sağol abla