- 28 Ekim 2022
- 6.925
- 17.718
- 178
- 28
Aminnn paremmm gözlük işini ne yaptınBenim.bugun çok ama çok isim var kizlar
Neler yapacağını yazsam destan olur Allah kolaylik versin bana ve sizlere⚘
Pare kaç yaşındaydın sen. Erken yaşta da yakını görememe oluyor mu ben hep ileri yaşta olur sanıyorumAminnn paremmm gözlük işini ne yaptın
Canım ona bakıcam iste bir kaç yere sorayim önce bi evlere bir makine tutup yoz alicam başka bir şey yapmadan direk çıkıcam gözlük alicamAminnn paremmm gözlük işini ne yaptın
hayırlı olsunKızlar selam
Düğünümüz var bu iki gün sesim çıkmaz.
Herkese sevgiler selamlar
Aynısını eşim yaptı ben de Gardırop a girecem bugünÇocuklar giti
Bu hafta iyiden iyiye soğuk geldi oğlan giderken kışlıklarını istedi çıkardık o yok buyum nerde diye beni deli etti şimdi her yer her yerde
Bugün kışlıklarla uğraşırım yazlıkları kaldırayım
ben sizi çok iyi anlıyorumArsa alındı sonra yapıldı ama hep bir yani. Tek bize ait değil.
bu kendi çekirdek aileyi sadece benimseyen erkek sayısı bence çok çok az ya
Pare kaç yaşındaydın sen. Erken yaşta da yakını görememe oluyor mu ben hep ileri yaşta olur sanıyorum
Ah ah serommm erken yaşta benim başına gelenler bi yazsamPare kaç yaşındaydın sen. Erken yaşta da yakını görememe oluyor mu ben hep ileri yaşta olur sanıyorum
kolay gelsin canım bende çok yoğun geçirdim hafta sonunu bu hafta ta hep öyle olucak mecburenben haftasonunu cuma akşamdan itibaren çok yoğun geçirdim,
eve gittim lahana hazırladım kabuska gibi. birazını da turşu yaptım.
agva ıcın kıyafetler, yemek, kahvaltılık falan hazırlık
aksam yemegı hazırlıgı derken annesı ıle gonderdım yıne. 29 ekım de gıdecegız. 1 gun ızın alıp. yani cuma akşamı cıkıp salı aksam dönerim eve
carsamba gunu babama yemek goturecegım hem de evını temızlerım
onun dısında genel olarak haftaıcı yemek ve camasır dısında işim olmaz sanırım.
havalar da cok sogudu acarız kombiyi yakında. evde durmuyoruz diye acmadık sımdılık. hiç acmadan, ustelık fırın yemegı yaptıgım halde genelde, 120 tl dogal gaz faturası gelıyor sımdıden. bu kış Allah hepimize yardım etsin
arap sabunu nasıl koltuk silmede güzel oluyomu ben kokusunu pek sevmediğim için almıyorum
Teşekkür ederim takipteyimKelin ilacı olsa kendi başına sürer diyorum
Sen yine de burayı takip et iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?