- 1 Aralık 2021
- 12.566
- 42.740
- 34
Biz hissetmedik canımSivasta deprem olmuş Nane Limon Kabugu hissettiniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz hissetmedik canımSivasta deprem olmuş Nane Limon Kabugu hissettiniz mi
Bizim ev kuzey sabah güneşi alıyor sonra güneş yok dahada üşütüyorBizimde öyle evler soğuk dışarı çıkıyorum sıcak hele annemin evi buzdolabı resmen
Oluyor olmaz mı kal geliyor beylePiknikten geldim.
Kaldım öyle.
Bazen kafam çok doluyor size de oluyor mu?
Haftasonu aile fertlerini gördüm.
Gündüz arkadaş çevremle konuştum.
Sabah sporda kadınlarla.
Öğlen velilerle.
Öğleden sonra başka velilerle piknikte.
Telefonda kardeşimle.
E çocuklarla ilgileniyorum.
Yanı sıra nette bir çok insan görüp birşeyler izleyip okuyorum.
Derken beynim şişiyor sank
Bir çok farklı ortama girmek bazen fazla geliyor.
Sabahın üzerinden yıl geçti sanki.
Gidiyim mutfağa.
Beni orası arındırır.
Misafirim gelmeyecekmiş şimdi mesaj attı cevap vermedim bende daha. İnsanları çok iyi tanıyorum artık bişey bilmiyor sanıyorlar beni de
Bizim ev kuzey sabah güneşi alıyor sonra güneş yok dahada üşütüyor
Bende de oluyorPinhan bi de ben de konuşanı dinlerken odağı kaçırma var. Kısa cevaplarda neyse de uzun konuşuyosa aklım ordan ayrılıyor boş bakıyorum
Hayırlısıyla olsun canım az kalmışAz bir iş kaldı şu an kv ile birlikteyim oğlanın okul durumundan dolayı 1 aya taşıncam inşallah
Soğuk olur evet annemin evde almıyor güneşBizim ev kuzey sabah güneşi alıyor sonra güneş yok dahada üşütüyor
Daha cevap yazmadım hazırlık yapıyordum bende yazmayınca gelcen sandım desem geliyim ne derse geri dedimOluyor olmaz mı kal geliyor beyle
Canım önceden haber verdiğin için sağol deseydin
Ben o işi geçen yıl denedim solak olduğum için saçma sapan seyler oldu tığla bebek battaniyesi öreyim dedim atıyorum 50 cm ile başladıysam ördükçe 60 70 cm olarak genişleyerek örüyordum 3 kez öyle oldu söktüm hepsiniGel örgüye başla cici gız kendine sıcak tutan şeyler örersin
olur mu canım yatıya bekliyordum deseydinMisafirim gelmeyecekmiş şimdi mesaj attı cevap vermedim bende daha. İnsanları çok iyi tanıyorum artık bişey bilmiyor sanıyorlar beni de
Dedim ki cevap yazdım şimdi hazırlık yapıyordum neyse artık falan dedim. Ben erken yazdım da sen geç gördün dio. Erken yazdığı da saat 5olur mu canım yatıya bekliyordum deseydin
Allahtan tekloniji diye bir şey varDedim ki cevap yazdım şimdi hazırlık yapıyordum neyse artık falan dedim. Ben erken yazdım da sen geç gördün dio. Erken yazdığı da saat 5
Valla ya. Artık geçiştiririm gelmek istediğinde. İşin garibi o hiç çağırmadı beni. Boşandı, başka şehirde şu an. Ama ailesinin yanına geldi raporlu uzun bir süre, öncesinde de öyleydi. Hiç gel oturalım falan demiyorAllahtan tekloniji diye bir şey var
Antalya'da da olmuş 4.7 Rabbim beterinden korusun cümlemiziSivasta deprem olmuş Nane Limon Kabugu hissettiniz mi
Evet şimdi onu da gördüm. Amin ablamAntalya'da da olmuş 4.7 Rabbim beterinden korusun cümlemizi
Konu yine yaş mevzusuna dönecek ammaaa o evreye 35 den sonra geldim ben senin yaş kaçtı hayalO evreye ne zaman gelinir acaba ? Her ortamda gözlerimin dolmasına sinir oluyorum da