- 24 Mart 2012
- 17.746
- 4.195
- 423
- 41
Kızlar benim minnoşum ameliyattan çıktı.
Teyzoşum minik yavrum çok daha iyi olacak
Çok teşekkür ederim destekleriniz için iyiki varsınız
Çok geçmiş olsun canlarımCanım kadınlar. Kuzenimin 3 yaşında kızı bir kaç gün içinde kalp ameliyatı olacak bugün yatış yaptılar. Dualarınıza onu da eklerseniz sevinirim. Hatırlarsanız doğduğunda da yoğun bakım süreci olmuştu down sendromlu meleğimin o zamanda dua etmiştik hep birlikte
ay uzuldum ıkısı de cok kucukÇok geçmiş olsun canlarımRabbim kalıcı şifalar versin inşaAllah
Hic ödem var mikii
Bence onun ödem saçlardaHic ödem var mikiiödem yok ki senin ödemin yok beni çıldırtmak mi istiyorsun
Ay valla evde donduk giydik uzun kolluları çıktık sıcaktan piştikNe giyinecegini bilememe havaları geldi cildiriiciim
Ben sizi hiç tanımıyorum. Kaç yaşındasınız ne iş yapıyorsunuz merak ettim :)hanımlar, cıkmaya az kaldı bugun ısler sakındı, bıraz kısısel gelısım vıdeoları bıraz da burda bakındım. ıyı geldı aslında, kendı dunyandan uzaklas ve baska dunyaları gör ve sonra tekrar kendıne dön...
ben aksam evde olacagım, kardesım ve TV tasıma planı, persembeye kaldı, evde yemek de var bıraz dınlenelım dızı ızleyelım erken uyuyalım erkenden kastım da 12 den önce. normal bır gun yasayalım ıstıyorum yani, malum ben de bıtmıyor yogunluk.
camasır katlarım, kucuk kedıyı getırırım, belkı dızı ızlerken koyden gelen fındıklardan kırarım, net bır planım yok yani açıkcası.
Ay ne ameliyatı ne oldu ki
Geçmiş olsun tinnosum
Canım kadınlar. Kuzenimin 3 yaşında kızı bir kaç gün içinde kalp ameliyatı olacak bugün yatış yaptılar. Dualarınıza onu da eklerseniz sevinirim. Hatırlarsanız doğduğunda da yoğun bakım süreci olmuştu down sendromlu meleğimin o zamanda dua etmiştik hep birlikte
çok geçmiş olsun yazacaktım araya kaynadı cevap. ekran yenilendi falan birden, anlamadım
Çok geçmiş olsun canlarımRabbim kalıcı şifalar versin inşaAllah
Aynı ya iki kez girdim çıktım tabii yoruldumAy valla evde donduk giydik uzun kolluları çıktık sıcaktan piştik
Parecim domol marka fırın temizleyici almıştım.Kızlar temizlik yapicam köklü büyük temizlik
Instagramda dolasirken denk geldi Domal diye koktuk temizleme köpüğü varmış kullandınız mi denediniz mi memnun kaldınız mı
Yada önereceğiniz ne var koltuk kanepe silmek için ???
Parecim domol marka fırın temizleyici almıştım.
Ve onu pimapenlerde, deri sandalyelerde de denedim. Mükemmel birşey. Mükemmel!!
Sonra bu markanın bir çok ürünü olduğunu öğrendim.
Tecrübe etmedim.
Ama fırın temizleyici ile bile çok iyi sonuç verdi. Koltuk kanepeyi bilemem.
Kumaşta denemedim.
Kumaş için ürünleri varsa denemelisin.
Alman markası, iyidir bence.
Boykot mu bilmiyorum.
Ben alalı çook oldu.
İyi mi geceler
Bugun izlediğim mutfak dizim "Merhamet" bitti.
Finaline çok üzüldüm, modum düştü resmen.
Neyse.
Şimdi yeni bir mutfak dizisi bulana kadar sesli kitap dinlicem.
Yarın detaylı bir temizlik ve çamaşır yıkama seansları planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?