- 12 Haziran 2019
- 17.528
- 106.279
- 36
Ooo bonusum sabah maratonu mu yapıyoruzEv işlerim birikti haftasonu yapamadım dün yiğenler vardı bugün ben yoğudum.
Yarın okula hiç çıkmim enerjim bölünmesin sabahtan başlim inş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo bonusum sabah maratonu mu yapıyoruzEv işlerim birikti haftasonu yapamadım dün yiğenler vardı bugün ben yoğudum.
Yarın okula hiç çıkmim enerjim bölünmesin sabahtan başlim inş
Iyiyim canım küçük şeylerle atlattımCanım nanem çok geçmiş olsun yeni okudum Allah beterinden muhafaza eylesin.
Şimdi nasılsın?
gözünüzaydın , Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Helloooo mellooo
Sizleri özledimmmm bu bir sevgi mesajıdır hepiniz üzerinize alabilirsiniz
Bende teyzoş oldummm bir süredir kardeşimle birlikteyim bebiş büyütüyoruz
Bebek kokusu nasıl güzelmiş
günaydın,canım geçmiş olsun nasıl oldun önemli bişe yoktur inşallahGünaydın kızlar
Günaydın canım nasıl oldun ?Günaydın kızlar
izin dönüşü işler birikiyo ilk gün bana zor geliyo işe alışmakİş başı yaptım evraklar ile bakışıyoruz
Yok abla önemli bir şeyim Çok sağolgünaydın,canım geçmiş olsun nasıl oldun önemli bişe yoktur inşallah
Sol kol ve bacağımda ağrı var böyle küçük sırıklardan odaGünaydın canım nasıl oldun ?
Ooo bonusum sabah maratonu mu yapıyoruz
Ağrı darbeden oluyordur düşmelerde falan sıcağına anlaşılmaz ertesi gün çıkar ya seninki de öyle Allah beterinden korusun sadaka ver naneSol kol ve bacağımda ağrı var böyle küçük sırıklardan oda Eki Görüntüle 3480367