- 13 Ağustos 2022
- 6.157
- 25.164
Geçmiş olsun efserGeldim geldim kuzum miğren teşisi koyulmadı ama ona benzer birşey yaşıyorum birde yakın ailede var onlar kadar ağır değilim belirli dönemlerde böyle ataklar atlatıyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun efserGeldim geldim kuzum miğren teşisi koyulmadı ama ona benzer birşey yaşıyorum birde yakın ailede var onlar kadar ağır değilim belirli dönemlerde böyle ataklar atlatıyorumm
iş ne üzerine mesleğin neydi , güzel haberler alırsın inşallahEvet abla sağolasın
hoşgeldin hayalGünaydın
Hoş buldum ablahoşgeldin hayal
Söyle diyesim geldi akşam sana uykum vardı hjwkhgHoş buldum
Geçmiş olsun loraBugün daha iyiyim sert bir öksürük var kendimi sıkıyorum kramp giriyor diye ondan mı neyse sırtım çok tutuk bi terlemek lazım sanırım
Söyle diyesim geldi akşam sana uykum vardı hjwkhg
Sağol canımGeçmiş olsun lora
Sana ne olduBugün daha iyiyim sert bir öksürük var kendimi sıkıyorum kramp giriyor diye ondan mı neyse sırtım çok tutuk bi terlemek lazım sanırım
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Teşekkür ederimGeçmiş olsun efser
Okul açılır açılmaz cocuklardan kaptık. Aldık nasibimizi sen nasılsın efserimSana ne oldu
Çok geçmiş olsunOkul açılır açılmaz cocuklardan kaptık. Aldık nasibimizi sen nasılsın efserim