- 11 Nisan 2007
- 82.982
- 481.569
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesadüf denk gelmiştir at lazım olmaz olursa ben alıp yenisini yollayacağım sözBikaç kere attığım şey lazım olmuştu . Ondan beri ya lazım olursa, belki kullanırız diye düşünüp atamıyorum.
Kayıtlara geçsin o zamanTesadüf denk gelmiştir at lazım olmaz olursa ben alıp yenisini yollayacağım söz
İnşAllah canım ya Allah şifa versinCocuklardan çok fena geçti ya. Heryerim sızlıyor ilacsiz atlatabilsem keskem
Kayıtlara geçsin o zaman
Atamadıklarımi eşime devrettim limonsuzum bi dene. Göz görmeyince daha rahat oluyorKayıtlara geçsin o zaman
Parol diycem amaKalkacak halim yok aklımda dolma var kaldırırsa o kaldıracak beni hfhfdjjddk
Eline sağlık limonsuzum benim toplu değil şimdi girdim yemek bulaşığı duruyor koyup çalıştırıcamAz iş yaptım ama en azından mutfak toplu
O anca "geçmiş olsun"diye bağırırParol diycem ama
Senin 10 dakikanı almaz bonusum ben o kadar eliçabuk değilim maalesefEline sağlık limonsuzum benim toplu değil şimdi girdim yemek bulaşığı duruyor koyup çalıştırıcam
O zaman daha da tamamŞahidim destekliyorum
Onu da kendime benzettim o da artık dursun diyorAtamadıklarımi eşime devrettim limonsuzum bi dene. Göz görmeyince daha rahat oluyor
Senin 10 dakikanı almaz bonusum ben o kadar eliçabuk değilim maalesef
Ulan kadının mutfağı toplu toplu anaaaaBAk resim atarım görürsün yarış yapalım