Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru bende severim.En güzel başlangıçlardan birisi de mevsim geçişleri
İlkbahar çocuğuyum ama ruhum sonbaharda saklanmıştır.
Her ayı ayrı güzel.
Eki Görüntüle 3473378
Paremmm ben katılırım 4.cüz okudum veriyorum Allah kabul etsin aminnGünaydın Musmutlu pazarlar
❤⚘
Kızlar peygamberimizin doğum günü için yarın etiket yapicam Hatim yapalım istiyorum
Hatime katılmak isterseniz cüz almak isterseniz şimdiden yazayım listeye ❤⚘
Eki Görüntüle 3473395
JBL marka benim lora memnunum tavsiye ederimHayalkuran Bonus sizin vardi sanirim Tepe üstü kulaklık alicim en son aldığım bimden di bozuldubxjfj ne önerirsiniz
Hayalkuran Bonus sizin vardi sanirim Tepe üstü kulaklık alicim en son aldığım bimden di bozuldubxjfj ne önerirsiniz
Bakayım ona.JBL marka benim lora memnunum tavsiye ederim
Sony benimki ilk bozulan. Bende bisi var sanırım. Jbl ye bakim hayal de onu demis.Ttec vardı iyiydi lora parasına göre çok iyiydi baya oldu tabi sony kullanmıştım eskiden o çok iyiydi.
jbl ve phlips de çok iyi aklıma gelmiyor ki başka ne marka vardı
Bimde kulaklık satılıyor mu yavBakayım ona.
Sony benimki ilk bozulan. Bende bisi var sanırım. Jbl ye bakim hayal de onu demis.
Başka marka bimin işte
Bende şaşırdım öyle 170 TL ydi kıza dedim ki niye böyle ucuz. Deneyin ben kullanıyorum dedi bideBimde kulaklık satılıyor mu yav
Bakayım ona.
Sony benimki ilk bozulan. Bende bisi var sanırım. Jbl ye bakim hayal de onu demis.
Başka marka bimin işte