- 23 Mart 2022
- 15.128
- 57.947
- 528
- 41
Akşam namazdan sonra seninleyim 20:30 da kahve keyfi yapalım bu gün içtim ama kesmediAkşam eve gel güzel bir kahve yapayım yıldızların altında içeriz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam namazdan sonra seninleyim 20:30 da kahve keyfi yapalım bu gün içtim ama kesmediAkşam eve gel güzel bir kahve yapayım yıldızların altında içeriz
Olar kuzum bende ilacı almadım terelelliyimAkşam namazdan sonra seninleyim 20:30 da kahve keyfi yapalım bu gün içtim ama kesmedi
Hemde bir sürü vardı katladim hala çamaşır seriyorum üstüne uyuduk biraz sıcaktan herhalde çok yorgun hissediyorum günümün çoğu çamaşır yıka ser katla şeklinde geçtiKatlanacak çamaşırın varsa katlıyalım
Ayyy benimde şimdi makine de halen varHemde bir sürü vardı katladim hala çamaşır seriyorum üstüne uyuduk biraz sıcaktan herhalde çok yorgun hissediyorum günümün çoğu çamaşır yıka ser katla şeklinde geçti
Korkunun ecele faydası yok baby. Düştüysek daha güçlü kalkarız dememiz lazım. Hadi sen de silkelen eskisinden de dinç olBende mop filan güvenmiyorum haftada bir elle silmem lazım süpürgeliklerin tozunu almam lazımda
Depremden sonra herşeyi boşladım
O kadın mıydı ki ben adam sandım
Ben arada ki videoyu kaçırmışım yer sileni diyorsun sandımGonulmeyvesi şortlu olan gadın işte
Market miHala sipariş bekliyoruz yaa çok sinirlendim gerçekten
Akşam eve gel güzel bir kahve yapayım yıldızların altında içeriz
Balkon geniş yer var çiceklerinide topla gel az hava alasınlarBen mumunuzu yakarım hiç şey yapmayın
Bende görsellik olsun diye fincanlar arasına kaktüs koyarımBen mumunuzu yakarım hiç şey yapmayın
Bende dikkat edemiyorum kalabalık ta çok güzel yeniyo köy havası iştahta açıyotatile gidip gelenler
tatile gidecekler...
kilo durumunuz nasıl öncesi ve sonrası yani ?
merak ediyorum, 2 hafta kontrolüm de olmayacak. carsambaları gıdıyordum malum. streslıyım, aynı lıste. zaten dısımden dolayı bıle lısteye uyamıyorum halen. ustune aıle ortamında bır tatıl. sahılde dondurma ve asıtlı ıcecekten uzak durmaya calısmak. :)))
Her telden konu var işte ne istiyorsunuzgelip okuyorum bazen iki ayrı sohbet bazen 3 ayrı sohbet oluyor
Hımmm diyorum şimdi kimden alıntı yapsam
Sonra kim ne konuştu karıştırıyorum
Kendim bir şey yazıp gidiyorum
Oğluna yatak gelecekti onu bekliyorlar büyük ihtimalMarket mi
Ne çıktı efserimAyyy şimdi birde bu çıktı ya