- 27 Mart 2019
- 29.022
- 103.711
Aynen benim saçlar açık renk sarışınım ince telli saçlarım ne zaman külle yıkasam kalınlaşır kabarır cok iyi gelir bana canimBeyazlara bilmiyorum ama çok sık ve gür saçları var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen benim saçlar açık renk sarışınım ince telli saçlarım ne zaman külle yıkasam kalınlaşır kabarır cok iyi gelir bana canimBeyazlara bilmiyorum ama çok sık ve gür saçları var
Olabilir denerimYüzüne de sür dene güzel oluyor an azından bana yarıyor
Hahahaha haftasonu dağlık biryere git bir torba toprak koy eve getir bula kendini çamuraNerden bulayım
Çamuru
Kili
Toprağı
Evet bu olabilir. Kızarıklık yanaklarımın üzerinde damar damar oluyordu. Asitlerden sonra geçit de hiç kile bahane bulmamistim. Daha narin bisi yapim o zaman
Hele heleee köy gızına bakLoracim ben bazen sacimada sürerim çamuru hatta zeytinyagla.karistirim saçlarım kalınlaşır tertemiz olur özellikle meşe odunu külü saçlarımı onla yıkarım.hem çabuk uzar hem tertemiz yapar
Yok merkezde analiz yaptırmıştım güneş yıpratmis ton eşitsizliği fazla demişti sadeceDr a göründün mü bunun için? Asitlerle mi geçti? Kil kuruyunca mesela ovalayarak değil de komple ıslatıp öyle yıka
He vallah köyliyek toprak gadiniyakHele heleee köy gızına bak
Hele heleee köy gızına bak
Penyezim krem kutularında da oluyo da onlar kuruyo ben böyle tüp aldım çok iyiNerden bulayım
Çamuru
Kili
Toprağı
Hahhaha tam oldu al yazmalım kara bahtlimYok daha çok böyle
Onun kafa gittiydi yaPinhan bi gafanı sudan çıkar daaa
Bonusumm hiç kullanmadım böyle şeyler ( krem vs....) alıp kullanayım mı ne işe yarıyorPenyezim krem kutularında da oluyo da onlar kuruyo ben böyle tüp aldım çok iyi
ellerine sağlık çok güzel görünüyorÇanta için çiçek birleştiriyorum çay içiyorum kulağım kızımda kitap okuyor
Bonusumm hiç kullanmadım böyle şeyler ( krem vs....) alıp kullanayım mı ne işe yarıyor