- 23 Mart 2022
- 14.213
- 53.186
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatil değil yav günlük bir gezi işte arkadaşlarlaBonus hoş geldin tatil güzeli bronzlastin mi ?
Maşallah de maşallah. Benim kaş kirpik ne varsa döküldü
Almasın canım herkesin ki kendineKız annenin güzelliğini alır heç duymadın mı?
Yumurta dhdjddkdAktif Lora ne malzemen var bakım için?
Pare yazlık kışlık ev olması hem çok güzel hem yorucu yalnızken dinlenAnnem ve babamı.kizkardese teslim edip kışlık eve geldim dolaba atılacaklar vardı....gelmiskende bi balkon sefası yapalım dedik komşuyla
Çay şeysi keyfisi ❤
Eki Görüntüle 3465697
Beyaz mı yeşil mi?Ben kilmaskesini beğendim şu aralar arindiriyor
O da güzelTatil değil yav günlük bir gezi işte arkadaşlarla
biraz dinlenme molası evde kız kardeşim erkek kardeşim var teyzemler var annem babam emin eller de şükür ❤❤Pare yazlık kışlık ev olması hem çok güzel hem yorucu yalnızken dinlen
Yumurta dhdjddkd
Kıl maskesi var işte c vitaminli maske asitim bi tane kaldi
Neye gızdın parişÇay şeysi keyfisi ❤
Hahahhahahha koştur koştur düzelttim bende bu tel olduğu sürece bunlar olabilirNeye gızdın pariş
BeyazBeyaz mı yeşil mi?
Fedy neymiş bilemedim. Çok matlasti kirmizilik vardı o geçti şükür şimdi dümdüz acayip bisi oldu. Baktım da yazınca gerçekten pek bisi kalmamış bende. Sil baştan alayimKİl ben de de var fedy yapıyorum onunla yazın asit kullanmadığım için sadece kil yaparım.
Ayak maskesi var bi de
Okey baby
Yok vermedi ki ben hiçbirinde kullanmam dvitamini hariç. Hiçbirinin içeriği iyi değil sanmıyorum. Saçlarım gürleşti uzadı onda problem yokta kas kirpik işte sarardı döküldü. Cirkinlescez mecburAktif Lora vitamin kullanmıyor musun kuzu ?
Normalde kas sac dökülmez artar vitaminlerden.
Decavit ve elevit veriyordu doktorlar 9 ay kullan diye. Ben elevit kullanmamistim içeriği temiz değil diye. Devacit kullanmıştım ve çok faydasını gördüm.