Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun eşlik ederdim efserim sana ama yemeğe gideceğim az sonraBen kalkıp canım kendimle gayfe içeyim
Kızı kursa yolladım geç kahvaltı yaptık kahve bu saate sarktıAfiyet olsun eşlik ederdim efserim sana ama yemeğe gideceğim az sonra
Yatıyor canım tedavi kabul etmiyor malesefAktif Lora baban nasıl oldu canım? Bir gelişme var mı?
Yok bacımsu yedir içir doyur bitmiyor bizdeBen geldimm Efser naptin başladın mı dolaplara
Bugün cok sıcak kalbim terliyor yemek yapmayacağım dedim telaslandilarYok bacımsu yedir içir doyur bitmiyor bizde
Kız yüzmeden geldi giderken doyurdum kurstan telefon etti acımmmmmm ne varBugün cok sıcak kalbim terliyor yemek yapmayacağım dedim telaslandilar
Evlilik böyle bir şey herhalde ya çocuk olsa da olmasa da evde sürekli yemek derdi var.dun aksamlar yıllar sonra bır ılk yaptım ve 10 da kalktım arkadasımın yanından. ozgurluk hıssı cok ıyı geldı, 3 cocuklu kadın gıbı evde yemek var mı, varsa yarına acaba ne yapayım, 11 de utu yap... bıktım bu tempodan.
yapabılırsem persembe ogleden sonra cıkacagım, sınava hazırlanırım bıraz dıye dusunuyorum.
benden boyle...
opuldunuz
Bende daha başlayamadım yaaYok bacımsu yedir içir doyur bitmiyor bizde
Tedaviden yana ümitli mi değil yaşama isteği mi az neden ki canım öyle?Yatıyor canım tedavi kabul etmiyor malesef
Burdan 2 soru çıkar telaş ettikleri set yemeğin olmaması mi yoksa kalbin miBugün cok sıcak kalbim terliyor yemek yapmayacağım dedim telaslandilar
İstek geldiği an yapacaksın tatlım bizde de 7/24 istek gelmiyor o enerji olmuyor. Tüm sır buSabahtan beri hiç bir şey yapmadım sadece kahvaltı yaptım ve kahve içtim bebeyle uğraşıyorum sizin yaptıklarınızı okudukça bana bir rahatlama geliyor
Nasıl enerji buluyorsunuz maşallahhh
Aleyküm selam. Kendi adıma konuşayım iyiyim mutluyum evimin işlerinin çoğunu yaptım huzurluyumselam hanımlar
nasılsınız umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadan selam veriyorum.