Kız nere bağırayım kim duyacak beniay kaybolmak korkunç bisi ama çok komik ya imdat diye bağırsaydin parem baktın olmuyor
Bendede kilo almama problemi var hayalim şöyle bı 60 olsamAa yediklerimizi atsak mi acaba
Benim diyet günlüğüm var kendi kendime takıldığım oraya atsam mı diye bi düşündüm aslında bugün daha düzenli olur diye
Aslinda büyük bir yer değil ama boyle şeyler benim başıma gelir nedenseGeçmiş olsun hastaneleri çözmek gerçekten zor değişik bir duzeni planı var
Şu mesaj iptal şu an-Hayal ne yiyecen de bakim resim atalım istersen
Ellerine sağlık canım1 buçuk saate anca geldim hızlı yapamıyorum
Yatağı süpürdüm düzelttim yastık kılıflarını pikeyi çıkardım
Yatak odasını topladım dolap altlarını ve yerlerini süpürdüm
Robotu temizledim sildim
Tozları aldım
Oğlanın yatağını süpürdüm çarşaf yastık değiştim tozlarını aldım
Süpürgenin şarjını bitirdim devam edemedim
Siyahlar yıkandı astım
Duş aldım
Kollar gitti tabiki tost yapıyorum şimdi.
O makineye basarak süpürmek fena yapıyor
Bacimsular ben fizikte kayboldum
Babam ikinci katta annem üçüncü katta fizik tedavi alıyorlar Dr dedi ki şu dosyayı götür 6.kata imzalat getir dedi ..tamam dedim...
Beklerim asansör gelmez...bi çalışan vardı nereye gidecem dedi 6.kat dedim ..dedi ki ben 5.kata çıkacaktım gel beraber çıkalım dedi çalışanların kullandığı asansör var tamam dedim
Ben dedi 5.katta inecem sende bir kat sonra in oldu dedim neyse indim çıktım asansörden karanlık bir yer karşıma erkek kadın mankenler kollar bacaklar bir sürü aletler...
Tekrar inemedim asansör açılmıyor kart lazım
Kaldım orda korktum
Babamın yanında kardeşim vardı onu aradım dedim böyle boyle oda danışmada sekretere demiş güvenlik görevlisi iki kişi geldiler çıktım
Arakat varmış asansörlerin durmadığı sadece çalışanların kartla girdiği yer ..merdivenin olmadığı depo gibi bir yer ...
Ordan kısa metrajlı korku filmi yaşadım durduk yere niye benim başıma gelir böyle şeyler ya
Aman yine aksıyon yine ekşin yine ben
Ellerine sağlık canım
Halen yatanlar onlar benceDümdük geçmişler penyezim kolum yana yana onca yer süpürmüşüm
Yumurta 1 dilim ekmek zeytin peynir maydanoz yedim latte içtim bonus sımdı hazırlandım çıkıcam ablama gideceğim. Evet resim atabiliriz motive oluruz-Hayal ne yiyecen de bakim resim atalım istersen
Yok gönül kotu geçti
Ben neden görmedimHalen yatanlar onlar bence
Bende işim vardı hızlıca okudum beğendim geçtim.
Sonra döndüm tekrar okudum 1,5 saatte bir sürü iş yapmış, düz beğeni ne deyip, muhteşem attım
Aha gördüm1 buçuk saate anca geldim hızlı yapamıyorum
Yatağı süpürdüm düzelttim yastık kılıflarını pikeyi çıkardım
Yatak odasını topladım dolap altlarını ve yerlerini süpürdüm
Robotu temizledim sildim
Tozları aldım
Oğlanın yatağını süpürdüm çarşaf yastık değiştim tozlarını aldım
Süpürgenin şarjını bitirdim devam edemedim
Siyahlar yıkandı astım
Duş aldım
Kollar gitti tabiki tost yapıyorum şimdi.
O makineye basarak süpürmek fena yapıyor
Uzun yazı diye okumadan atladın mı yoksaBen neden görmedim
Pareyide kaybetimUzun yazı diye okumadan atladın mı yoksa
yazı uzunda olsa, yapılan işleri gözlerim görür okur
Ben neden görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?