- 8 Aralık 2011
- 44.094
- 154.066
Hastanedeki tekli çift sayılı asansörlere helede personelinkine dikkat etmek lazımMssPARE ahhh paremm kendini kaybetmiş hastanede, biz kaybetsek ne olur ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastanedeki tekli çift sayılı asansörlere helede personelinkine dikkat etmek lazımMssPARE ahhh paremm kendini kaybetmiş hastanede, biz kaybetsek ne olur ki
Adaşız unutulmazAdını unuturum
Ya hayır kolun agrimis ya üzüldüm ona ayy muhtesemsin kolun agrimis demiş gibi olur diyeDümdük geçmişler penyezim kolum yana yana onca yer süpürmüşüm
Çevir kazı yanmasın lorammm o ağrılar içinde iş yapmak varya, asıl muhteşem o zaman atılırYa hayır kolun agrimis ya üzüldüm ona ayy muhtesemsin kolun agrimis demiş gibi olur diye
Ne diyon ölek miÇevir kazı yanmasın lorammm o ağrılar içinde iş yapmak varya, asıl muhteşem o zaman atılır
Ordan benim çıkışım olamazMssPARE yolun düşer mi görür müsün bilmem pariş burda çam sakura hastanesi var gel orda kaybol sana yaraşır şekilde bir kayıp olur
Yazık ama agri varken iş yapılmazÇevir kazı yanmasın lorammm o ağrılar içinde iş yapmak varya, asıl muhteşem o zaman atılır
Bende kalkıyorum düz olsun diye 14.30 u bekliyorum sen hemen kalktın yavBen şuan başlıyorum oğlumun odasına giriyorum bismillah
Oğlumun oda başlangıç 14 25
Tamda ben personel asansörüne bindimHastanedeki tekli çift sayılı asansörlere helede personelinkine dikkat etmek lazım
Vakit geldi yigitlerim ben gidiyorum Allaha emanet olun. Gelemezsem bilin ki uyumus kalmisimdir
Ben kaybolmaktan korkmuyorum çocukken çok kaybolduğum için travmam küvvetliTamda ben personel asansörüne bindim
Bir an galiba dedim bir yola düştüm ama kötü yol olmasaydı bari
Ben sabahtandir cinnet gibiyim bi kalkamadimBende kalkıyorum düz olsun diye 14.30 u bekliyorum sen hemen kalktın yav