- 29 Ağustos 2021
- 378
- 1.535
- 63
Malatya evet yakınızYakınız Malatya buranın kaysı sıcağı diye bir dönemi var tam kaysı hasatında başlar Agustos ortalılarına kadar devam ediyor
Bu sene sanki o sıcağı 4 ile çarpılmış gibi yaşadıkbirde erken başladı
Büyüklerimizin kendi takvini vardı bizde kuyruk doğarsa hava serinler derlerdiMalatya evet yakınızburdada incir döneminde boğucu bir hava olur mısır ve incir dönemi kayısı sıcağıda o tarz bişey sanırım
Doğacak ilaki annem diyor yaz sonuçta sıcak olmasa nasıl olacakBüyüklerimizin kendi takvini vardı bizde kuyruk doğarsa hava serinler derlerdi
Bu sene o kuyruğun ebesi olmaya razıyım yeterki doğsun ya
DoğruDoğacak ilaki annem diyor yaz sonuçta sıcak olmasa nasıl olacak
Şimdiden kolay gelsin bereketli olsun bonusum yardım eden olur inşaAllahİyi akşamlar ☘
Mutfağı toplayıp yemeği yapıp çıkmıştım.
Bi yerden fasulye geldi dondurucu için biraz erken oldu çuvalın yükü sırtımda şu ankim eğirsin kim dokusun
Kolay gelsin gerçekten bende düşünüyorum acaba ne zaman baslasam diye kisliklara sizler neler hazirlarsiniz arkadaşlar neler yaparsınız ben türlü konserve derin dondurucuya çiğ den domates biber (menemen niyetine) biraz közlenmiş patlıcanİyi akşamlar ☘
Mutfağı toplayıp yemeği yapıp çıkmıştım.
Bi yerden fasulye geldi dondurucu için biraz erken oldu çuvalın yükü sırtımda şu ankim eğirsin kim dokusun
Halen Yoknazı bekiliyorLora utanmış da mutfağı toplamaya mı gitmiş hahahahaha
Önce o kıllarını ayıklasın
Hahahhaişler yapılmayınca; kendi kendine konuşup seslenmiyor musun hiçnerdesin yoknazzz gel yoknazzz buralar toplanacakkk diye
Ben sesleniyorumm yoknaz gelmeyince kendim kalkıp yapıyorum
Seyde kalmış akış, yaprak sarma börek falan var her açtığımda o cikiyorİnstagram butonuna anlamsızca tıklayışlar var hala el alışkanlığı
Bisey ayıklarken ki muhabbet kahvede olmuyor yaaa keşke öyle bisi olsa
Haa fasulye demem 10 saniyemi aldı yaaaÖnce o kıllarını ayıklasın
Ben çok özledim orayı yaaİnstagram butonuna anlamsızca tıklayışlar var hala el alışkanlığı
Kolay gelsin gerçekten bende düşünüyorum acaba ne zaman baslasam diye kisliklara sizler neler hazirlarsiniz arkadaşlar neler yaparsınız ben türlü konserve derin dondurucuya çiğ den domates biber (menemen niyetine) biraz közlenmiş patlıcan
Bulursam közlenmiş kırmızı biber
Ve kurutmalık biber patlıcan tabi annemin büyük bir desteğiylee
Yusuf Dikeç li bir gönderi kalmış günlerdir eli cebindeSeyde kalmış akış, yaprak sarma börek falan var her açtığımda o cikiyor
Neymiş bilmiyorumNicki yemek ismi olan üye yine karşıma çıktı gece gece yaa
Biber doldurucam sabah ilk isimNeymiş bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?