- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Yoknaz mi ahhshsshshEyyyy gidi gençlik oturun siz yoknaz gelir toplar mutfağınızı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoknaz mi ahhshsshshEyyyy gidi gençlik oturun siz yoknaz gelir toplar mutfağınızı
Ben nereye takıldım onu da bilmiyorum bomboşBenimde takıldım kaldım burda değişik değişik konulara daldım okuyorum
HIC KOLAY DEGIL ️
işler yapılmayınca; kendi kendine konuşup seslenmiyor musun hiç nerdesin yoknazzz gel yoknazzz buralar toplanacakkk diyeYoknaz mi ahhshsshsh
YOKNAZ YOK KALKHIC KOLAY DEGIL ️
Neden odanda uyumuyorsunMutfağı topladım
Yatakları serdim henüz erken ama önümden çıksın en sevmediğim işlerden biri yatak ser topla kendi odamı nerdeyse kulanamadim
Çocuklar sakinler su an hala kahvemi içmedim bebiş uyusun rahatça içeyim diye çamaşır serecem bı postada atacam yatsıyı kılacam öyle eşim gelene kadar
Klima yok diye sadece oturma odasında takılı orda uyuyoruzNeden odanda uyumuyorsun
AnladımKlima yok diye sadece oturma odasında takılı orda uyuyoruz
Mardin'in ilçesinde oturuyorum bu günde yazmıştım bir türlü ikna edemedim eşimi ev kira diye sadece bir tane alip taktik inşallah yakında evime gececem o zaman alınacak yatak odasınaAnladım
Memleket neresi
Çok uzun yazılar olunca atlaya hoplaya okuyorumMardin'in ilçesinde oturuyorum bu günde yazmıştım bir türlü ikna edemedim eşimi ev kira diye sadece bir tane alip taktik inşallah yakında evime gececem o zaman alınacak yatak odasına
Çok uzun yazılar olunca atlaya hoplaya okuyorum
sıçak memleket oralarda uyulmaz eski sisteme gerimi dönsek damlara döşek atıp yataçaksın
[/QUOTEBilmiyorum ben oldum olası pek sevmedim damda uyumayı koydeyken yani dam vardı ama uykusu kisa gelirdi gece 12 gbi yeni serinliyor sabah namazina kadr guzel sonra aşağı inerdik çünkü o güneş dogdumu yakıyordu hiç unutmam o hissi bide ablam inan bu sene dam bile yanıyor ozleikleee bu gün anormal bir sıcak var gece bile yanar mı yerler yanıyorÇok uzun yazılar olunca atlaya hoplaya okuyorum
sıçak memleket oralarda uyulmaz eski sisteme gerimi dönsek damlara döşek atıp yataçaksın
Siz nerdeydinizD Derinsu4747 burasıda 1 hafta önce yine iyiydi ama 1 haftadır yine çok sıçak
Bonus sen ne ettin
Yakınız Malatya buranın kaysı sıcağı diye bir dönemi var tam kaysı hasatında başlar Agustos ortalılarına kadar devam ediyorSiz nerdeydiniz
Havalar çok sıcak gerçekten gün sayiyorum yaz bitse diye
Muhabetiniz bol olsun bonusunÇAy içtim geldim canım okul arkadaşlarımız geliyor çocuklar oynarken biz de oturuyoruz hem onları da görüyoruz iyi oluyor