- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Sen neden üzerine alındın ki şimdiAramızdan biri mi diye merak ediyorsan ben değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen neden üzerine alındın ki şimdiAramızdan biri mi diye merak ediyorsan ben değilim
ben ev işi yapmıyorum iş yerindeki işlerimi toparlamaya çalışıyorum,bugün son izine çıkıcam inşallahEve geldim birsürü işim var ama halim yok herkes de iş yapıyor galiba
Aa ne güzel kaç gün ?ben ev işi yapmıyorum iş yerindeki işlerimi toparlamaya çalışıyorum,bugün son izine çıkıcam inşallah
2 hafta canım inşallahAa ne güzel kaç gün ?
Ben mutfağı bitirdim banyo yatak odasi ve kiler diyebileceğim bir oda kaldı bende geliyorum2 de 1 saat maratona çıkıcam gelen var mı
gerçek hayatta tanıyomusunNego negom rüyamda gördüm
Yok canım tanımıyorum. Ama gönül bağımız vargerçek hayatta tanıyomusun
Ay maşAllah ne güzel. Keşke benim de mutfağım bitmiş olsaydıBen mutfağı bitirdim banyo yatak odasi ve kiler diyebileceğim bir oda kaldı bende geliyorum
SARILARIN FILIZ erkek üyenin nicki neydi
Ah sormaa hakini yiyemem kisitlamaz kendime ne harcarsam hesap sormaz asla yani varsa lafı olmaz ama misal ev tasincak ha bir klimayı soktun yeni eve taşıdın ha iki ne fark eder tüm ev tasincak soncuta böyle takıntıları varrr
Maşallah güzel yer.Eki Görüntüle 3463376
piknik ben
Bu tarz şeyler arada sırada olur illaki üyelik girişinde kimseye tc sorulmuyor sonuçta.kusura bakma , gec gordum
yemekteydım gormedım mesahları
ekte yazısmayı da gonderyım
Rabim degistirsin huyunu ne desem bilemedimvalla benımkı her konuda pıntıdır sadece eve yıyecek alma konusunda alma alma derım asırı alır hatta .
bır de borc yapalım, arsa alalım desem hayır demez
onun dısında her konuda pıntıdır
Maşallah güzel yer.
Özellikle banklar dikkatimi çekti.
Güzel ve sağlam.
Bizim burda sağlamını iyisini bulmak biraz sürüyor .