Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kahvaltı yaptım kız uyuyor
Kız uyanana kadar çay ve kitap okumak istiyorum
Az kalmışÇanta sapı örüyorum kahvaltı hazırlıycam daha
ben de okuyamadıgım kıtaplarıma bakı bakı hayıflanıyorum
tatilde bari okuyayım diye 2 tane yanıma alacağım
çok güzel bi yer neresiEki Görüntüle 3463376
piknik ben
benım de esım gecen hafta ıshaldibende mide rahatsızlığı oldu 10 gün önce falan 4 gün sürdü mide gribiymiş kötüydü
agrı ve bulantı mı oluyor nasıl oluyorbende mide rahatsızlığı oldu 10 gün önce falan 4 gün sürdü mide gribiymiş kötüydü
bendeki mide şişliği şeklinde oldu hazımsızlık çok yemek yiyemedimagrı ve bulantı mı oluyor nasıl oluyor
ben bulantı cok yasarım mesela
gastrite bagladım ama agrım olmuyor mesela. kafam karısıyor yanı boyle zamanlarda
Yönetime, size mesaj atan nicki bildirin.. ne işi varmış kadınlar kulübünde efe ningrup aktıf gruplar arasında olunca, rastgele gruplara bakanlar oluyor bılıyorsunuz
anladıgım kadarıyla bızım grup da ılgı cekmıs valla
bırı bana maas zamları ıcın mesaj attı, ve sonradan adım efe memnun oldum. erkekmıs yanı hanımlar.
anladım, arkadasım cok yasıyorbendeki mide şişliği şeklinde oldu hazımsızlık çok yemek yiyemedim
dırekt sıkayet et butonu cıktı, erkek uye yazdım sebep kısmınaYönetime, size mesaj atan nicki bildirin.. ne işi varmış kadınlar kulübünde efe nin
ben endoskopi çekildim ocak ayında bakteri çıkmıştı ,ilaç tedavisi gördüm geçti çok şüküranladım, arkadasım cok yasıyor
gluten hassasıyetı dedıler, kız tekrar mıdesıne de baktırsın ya