- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.196
- 423
- 41
benım ıkı koca da yapamaz valız. ustelık ılkı hem sehır dısı yurtdısına gıderdı az hazırla dur canım cıkardıYeni oturdum
Oy nasıl yoruldum.
Daha bir de bu akşam misafirim olacaktı, nasıl olacaktı acaba o.
Olmamalıymış.
Sabahki boş boş uzanmalardan sonra, dışarı işlerimi de hallettikten sonra hazırlıkları yaptım
Kocamsu dışında herkesin eşyalarını hazırladım.
O da kendi yapsın. Zaten toplantısı varmış diye acayip geç geldi, bir yandan çocuklar bir yandan bu işler, bittim.
Yarına ıvır zıvır işim kalsın bugun bitsin istiyordum iyi oldu.
Koca bir bardak soğuk su içiyor azcık uzanıyor ve yatışa geçiyorum.
Hayırlı geceler herkese
bakteri bende de oldu zaman zaman. annem de ve kardesım de cok yasanıyor zaten.ben endoskopi çekildim ocak ayında bakteri çıkmıştı ,ilaç tedavisi gördüm geçti çok şükür
Nasıl yani ablaÇıkarın giyotinleriCuma mübarek saati delirtmeyin size bi döner tekme atarım feleğiniz şaşar şurada iki lafın belini kırıyoruz rahatsız etmeyin
Krizlerimiz hiç bitmiyor bonusumYok canım kızla bir kriz yaşadık da ondan kaldım öyle
Eşim erken geldi canım o yüzden girip yazamadım
bu erkekler nıye boyle yaTemizliği cokk seviyorummm arkadaşlar ama malesef evim kira öncekiler hor kulanmis esyalarim hepsini sıfırdan aldık evlenince ama ev resmen eşyayı eskitti çok şükür 6 yılın sonunda ev aldık ama henüz bitmemiş çok dua ediyorum selametle bitsinde girelim diye burda ne kadar cabalasamda düzen yokk eşimde çoğu şeyi almıyor kira diye halbuki alınacak şeyler klima bir tane diye uyku oturma yeri düzeni cokk bozuk yatak ser topla bikmsim artık uyku yeri ayrı oturma yeri ayrı olunca mükemmel bir düzen olusyor inşallah yeni evimde hersey yerli yerinde olacak mieltin çöplüğünu adam ettim gidcem ona yanarım
Ah sormaa hakini yiyemem kisitlamaz kendime ne harcarsam hesap sormaz asla yani varsa lafı olmaz ama misal ev tasincak ha bir klimayı soktun yeni eve taşıdın ha iki ne fark eder tüm ev tasincak soncuta böyle takıntıları varrrbu erkekler nıye boyle ya
arabaya bıle bırseyler alıyorlar
ya da alakasız bır hırdavat malzemesı
ama eve temızlık deterjanı alırken bıle ne gerek varki kafasında oluyorlar yahu.
Evet abla erken kalktım bugün gecede geç yattım başım ağrıyorgünaydın,
bugün erkencisin hayal
hayırlı olsun canım yeni evinde güle güle oturmak nasip olsunTemizliği cokk seviyorummm arkadaşlar ama malesef evim kira öncekiler hor kulanmis esyalarim hepsini sıfırdan aldık evlenince ama ev resmen eşyayı eskitti çok şükür 6 yılın sonunda ev aldık ama henüz bitmemiş çok dua ediyorum selametle bitsinde girelim diye burda ne kadar cabalasamda düzen yokk eşimde çoğu şeyi almıyor kira diye halbuki alınacak şeyler klima bir tane diye uyku oturma yeri düzeni cokk bozuk yatak ser topla bikmsim artık uyku yeri ayrı oturma yeri ayrı olunca mükemmel bir düzen olusyor inşallah yeni evimde hersey yerli yerinde olacak mieltin çöplüğünu adam ettim gidcem ona yanarım
Cokk teşekkür ederim rabim isteyen herkese nasip etsin inşallahhayırlı olsun canım yeni evinde güle güle oturmak nasip olsun
İlk koltuk odasını topladım
Süpürdum sildim havalandırdim
Uyudugumuz odaya geçtim yatakları topladım yikancaklari ayırdım çamaşıra attım
Odayı havalandırdm
Süpürdum sildim
Girişi süpürüp silldim
Bir balkon yıkadım
Wc lavabo yıkandı
Yikananlar serildi
Şimdi mutfağa geçmiş bulunmaktayım
Kahvlati sofrası toparlandı
Bulaşık Makinesi bitmişti yerleştirdim
Çocuklar acikitik dediler yemek yedirdim
Şimdilik böyle mutfaktan devam
İzmir deyim abla . Bizim evin yakınında piknik alanıçok güzel bi yer neresi
Aminnnnn inşAllah gönlümüze göre ev nasip etsin AllahımCo
Cokk teşekkür ederim rabim isteyen herkese nasip etsin inşallah
iyi eğlenceler canım çok güzelİzmir deyim abla . Bizim evin yakınında piknik alanı
Uzaktan eğitim oluyorda uzaktan dövüş olmaz mıNasıl yani abla
Hayırlı uğurlu olsun eviniz tez vakitte kolaylıkla afiyetle taşınmak nadip olsun canım aminTemizliği cokk seviyorummm arkadaşlar ama malesef evim kira öncekiler hor kulanmis esyalarim hepsini sıfırdan aldık evlenince ama ev resmen eşyayı eskitti çok şükür 6 yılın sonunda ev aldık ama henüz bitmemiş çok dua ediyorum selametle bitsinde girelim diye burda ne kadar cabalasamda düzen yokk eşimde çoğu şeyi almıyor kira diye halbuki alınacak şeyler klima bir tane diye uyku oturma yeri düzeni cokk bozuk yatak ser topla bikmsim artık uyku yeri ayrı oturma yeri ayrı olunca mükemmel bir düzen olusyor inşallah yeni evimde hersey yerli yerinde olacak mieltin çöplüğünu adam ettim gidcem ona yanarım
Aramızdan biri mi diye merak ediyorsan ben değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?