Amin Efserim amin kuzumAnnen babandan ders çıkarır kendine parem
Belki daha çok seni dinler haraket eder inşallah
Rabbim şifasınıda verir inşallah
Darısı babanın başına parem tedaviyide sağlıkla atlatır güzel sonuçlar alır
Rabbim sanada kolaylık sağlık küvvet versin
Tedaviye bir başlasın kuzum herşey daha güzel olacak yüreciğini ferah tutAmin Efserim amin kuzum
Inşallah annemin o hareketsizliği gider de bambaşka biri olur
Babamın bacağına ayaklarına bedenine mevlam güç kuvvet versin yürüsün eskisi gibi olsun istediğim bu yaradandan
Yarın gideceğiz fiziğe hemde nöroloji de kontrolü varTedaviye bir başlasın kuzum herşey daha güzel olacak yüreciğini ferah tut
penyez83 sizin çalışanlara zam işi ne oldu ? varmı bi gelişme bizde şuan için bişe yok haberlerdede eylül ayında asgari ücrete ara zam yapılabilir diye okudum ama netleşmemiş
Ben bu konular hakkında çok yorum yapamıyorum bu yüzden bdv gibi yerler bana göre değil.
Karşı tarafı dinlemediğimiz bir konu hakkında sanal bir alemde sahte bir piskoloğa girişiyoruz gibi geliyor
Yanlış anlamayın Bunu sizin adınıza söylemedim yaşadıklarınıza sizin açınızdan çok üzüldüm.Bende oluşturduğunuz hissiyata dayanarak ve casaret alarak söylüyorum
Sizin piskolojik destek almaya ihtiyacınız var burdaki arkadaşlar size manevi destek verebilirler fikir verebilir yada atmanız gereken bir adımda sizi casaretlendirebilir ama ne yaparsanız yapın sizin somut bir desteğe ihtiyacınız var.
Bir aile tarapistine eşinizle gitseniz kabul etmezmi?
Size vereceğim tek tavsiye toplum baskısını bir kenara bırakınasla yanlıs anlamadım cunku tanımıyorsunuz benı de karsı tarafı da. benım anlattıgım kadar varım burda, benım anlattıgım kadar anlasılır ılıskım. o acıdan sıze hak verıyorum
kendıme de, adaletıme de, durustlugume de, verdıgım mucadeyele de yuzde yuz guvenerek ve rahatlıkla,yazdım ve yazıyorum .
ayrıca bazen ınsan yasamadıgı seyle ılgılı yorum yapmak ıstemıyor ya da yapamıyor. bunu da anlarım
yanı benden yana sorun yok :) zaman ayırıp yazmanız cok kıymetlı. tabir caizse amacım zaten sırtım sıvazlansın, alkıslanayım, haklı bulunayım, karsı tarafa kotu sozler soylensın ıcım rahatlasın degıl :)
bazen anlatma ıstegı
bazen anlasılam ıstegı
belkı bazen tavsıye alma
benzer hıkayelerı gormek
yanı ozunde bunlar ıcın paylasım oluyor sankı cogu kısı ıcın, ya da benım ıcın dıyeyım.
ben esımın onyargıları ve hatta madıyatı bıle bazen kakmasından dolayı kendı psıkıyatrıst surecımı bıraktım 3 sene once. ki bır cok ınsanın ıhtıyacı olabılıyor her zaman olumlu bakan bırıyımdır bu acıdan. ozellıkle evlılık terapıstı cok ıstedım ama psıkolog, terapıstler cozum sunamayacak ınsanlar olarak gorunuyor onun gozunde. ıkna edemedım yani.
Yanlış birşey demek istemem ama işiniz varmış hani maddi yeterirlik varsa ikinci evliliğe sıcak bakmıyorum istisanalar ilaki var ama çoğunluk hüsran rabim hakinizda hayırlısıni nasip etsin sabırlar versin birazda pisikoljik şiddette maruz kaliyorsunuz hani okurken sıkıldım cekilecek. Dertmi yahu yemeğe eleştiri alsam kalk sen yap derim diyorumda
Çoğu firma temmuzda zam yapmadı, yapmıyor. Bizim firma Ocak ayında asgariye gelen zam oranında yapmıştı.ısverenlerın cogu yapmıyor, ben kendı adıma yorum yapmak ıstedım
ne yemek ucretı, ne yol parası, ne zam gormedık valla. ustelık gorebolırız umudu da yok. ıstıyoruz ama tık yok
kaldı kı bırcok arkadasım da benzer durumdaymıs
ha hukumet yaparsa, mecburıyet gıbı durum oluyor ve artıs oluyor bır tık. ama onda da acıklanan zam oranından daha azını alıyoruz.
buarada bu enflasyon zamından dolayı performans zamı, yıllık zam gıbı seyler de araya kaynadı resmen.
Dikkatini çektiNoluyo kiiaaz giyotin Japon intihar falan
Size vereceğim tek tavsiye toplum baskısını bir kenara bırakın
Herkesi ait olduğu yerede kalsın siz yolunuza devam edin bu dünyada birilerinin düzelmesini beklemek durumayacak durakta otobüs beklemek gibi bir şey eğerki patalojik olarak rahatsızlığı varsa insanların bunu ne siz tedavi edebilirsiniz nede bizler bu insanlar sağlıklı ruhlara yapışan onları hasta eden asalaklar gibidir bu problemler boyumuzu aşan meseleler
Üç beş insan hakkınızda dedikodu yapacak diye kendi hayatınızdan Ruh sağlığınıdan ferakat etmeyin.
bize asgari de olmadı, max 40 yaptılarÇoğu firma temmuzda zam yapmadı, yapmıyor. Bizim firma Ocak ayında asgariye gelen zam oranında yapmıştı.
Temmuz ayı için söz verdiler. Asgari ücrette zam gelmez ise, iyileştirme yapacağız diye. Sözünü tuttular hepimize ara zam verdiler.
Aminnnnnn sevindim paremmm daha iyi olsunlar. tez vakitte sağlıklı günler yaşayın hep birlikte huzurla afiyetle inşaAllahAyyyyyyyyg suprizzzzzzz annemin fizik yarın bitecekti bugün bitmiş seansları Allahım Allahım
Koştur koştur dosya kapat imzala dr ye götür oraya git buraya git
Haydaaaaaaaaa pare pare pare
Mevlam şifalar versin inşallah evde de annem koşturur da aynı şeyleri yaşamayız aminnnnnnnn
Pinhan üzerinden dönüyor muhabbetDikkatini çekti
Kelime dağarcığımızı kültürlüyoruzPinhan üzerinden dönüyor muhabbetpenyezimde pencere sanmış karıştı ya kız
parecim çok sevindim hadi gözünüz aydın Allah kalıcı sağlık versinAyyyyyyyyg suprizzzzzzz annemin fizik yarın bitecekti bugün bitmiş seansları Allahım Allahım
Koştur koştur dosya kapat imzala dr ye götür oraya git buraya git
Haydaaaaaaaaa pare pare pare
Mevlam şifalar versin inşallah evde de annem koşturur da aynı şeyleri yaşamayız aminnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?