Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Giyotinimden sarkıtırım mı diyelim?Öyle kafanı koparırım ne
Az havalı olsun giyotin demek lazım
aslında pencerenin arasında sıkışsa aynı şey
kayısıyı üzümüdemi yoğurtla yicekmişinEşime dedim ki sabah; rejime girdim.. hafif birşeyler yiyeceğim akşamları....
Bana aldıkları bi de foto atmış yoğurdun içine koyup yiyecekmişim
Eki Görüntüle 3463018
Bilmiyorum ki hayatımda yulaf yemedim hiçkayısıyı üzümüdemi yoğurtla yicekmişin
Kayısıyı yoğurtla yiyeceksen akşamdan koydun mu tadını daha iyi veriyorEşime dedim ki sabah; rejime girdim.. hafif birşeyler yiyeceğim akşamları....
Bana aldıkları bi de foto atmış yoğurdun içine koyup yiyecekmişim
Eki Görüntüle 3463018
bende hiç yemedim yulafBilmiyorum ki hayatımda yulaf yemedim hiç
Akşamdan hazırlayıp sabah kahvaltıda mı yiyeyim bonusum ( bilmediğim için soruyorum )Kayısıyı yoğurtla yiyeceksen akşamdan koydun mu tadını daha iyi veriyor
Akşamdan hazırlayıp sabah kahvaltıda mı yiyeyim bonusum ( bilmediğim için soruyorum )
Hurma evimizde hep olur Kuru üzüm ve kuru dut da almışOlur penyezim kuru meyve daha iyi tadını veriyor yulaf da yumuşuyor.
Direk koyup da yenir tabi.
ÜZüm de olur tarçında olur. Hurma almış mı? Mübarek hiç tatlı meyve almamış mı?
hurmayı bende çok severim afiyet olsun canımHurma evimizde hep olur Kuru üzüm ve kuru dut da almış
anladığım kadarıyla öyle sarkıtma yok direk kesiyor üsküdara gideriken de pencereden bak aaaa kafa kopmuşGiyotinimden sarkıtırım mı diyelim?
Bu ney bu yenisi migılometinlerim
Bence bu bir ilaç ismiBu ney bu yenisi mi
Allah sizi napmasin ya burayı okudum çıktım eşim ciddi bisi anlatıyor aklım burda pencere giyotin tutamadım kendimiÖyle kafanı koparırım ne
Az havalı olsun giyotin demek lazım
aslında pencerenin arasında sıkışsa aynı şey
Allah sizi napmasin ya burayı okudum çıktım eşim ciddi bisi anlatıyor aklım burda pencere giyotin tutamadım kendimi