Yanlış birşey demek istemem ama işiniz varmış hani maddi yeterirlik varsa ikinci evliliğe sıcak bakmıyorum istisanalar ilaki var ama çoğunluk hüsran rabim hakinizda hayırlısıni nasip etsin sabırlar versin birazda pisikoljik şiddette maruz kaliyorsunuz hani okurken sıkıldım cekilecek. Dertmi yahu yemeğe eleştiri alsam kalk sen yap derim diyorumda
benım ıkıncı evlılık, belkı mutlu olanlar vardır
ama ben cocuksuz oldugum halde, esıım, esımın eskı esı, esımın kendı aılesınden yana oyle sorunlar yasadım kı sımdı kımseye evlenmeyın dıyorum
kı ben bosanırken yenıden evlenecegım dıye plan yapan bırıydım
evlılıgın kadınlar ıcın bır pranga oldugunu hıssedıyorum ki 1. evlılıgımde bıle bunu hıssetmedım bu sekılde. yanı elbette kısıye gore degısıyor ama genel evlılık bu kesınlıkle. erkek ve aılesı ıle ugrasmaktan, kendınıze kendı ılıskınıze odaklanamıyorsunuz ha bır de tabı ısın ıcıne ev sorumlulukları varsa bır de cocuk gırıyor. kadın köle gibi.
ama 2. evlılık daha zor cunku gecmısler var, yıpranmıslıklar var, beklentıler var, gecmısten bır de sorunlar varsa... 2. evlılık daha beter oluyormus ben bunu yasadım yani.
psikolojik şiddet var, haklısınız ama bunu anlamam bile 1 sene mi aldı, ilk zamanlar oyle kaoslar yasandı kı bana ne oldu ne bıttı benden ne alınıyor ne calındı anlamam zamanımı aldı. ve 40 ların kafası da eklenınce sımdı, tahammul edemıyorum bu kadar sorun, bu kadar nankorluk bır de.
kalk sen yap daha ıyısını dedıgım ıcın, ya da ablanın yemeklerı daha kotu onu yıyorsun dedıgım ıcın tartısma cıkıyor aılesıne laf edılmezmıs, daha ıyısını o yapacaksa nıye ben kadın mısım vs vs..
yanı cevap vermede masallahım vardır da, karsıya ıslemıyor ya da karsılıgında daha cırkın bır cevap gelıyor dıye yani