bende kendi kendime hep diyorumki Allah ım ömrümün sonuna kadar şükretsem yinede bana verdiğin nimetler için az gelirAkşam acilde bir kez daha gördüm bir an da tek düşüncemiz nefesimiz kolumuz bacağımız olabilir.
Verdiği sapasağlam bedene şükürler olsun
Aç karnına dokunmuyor mu bonusum? Canım çekti ama açımmAfiyet olsun şifa olsun inşallah
günaydın, penyezSabah evden çıkmadan
yatak toplandı
çöpler atıldı ( kovayı yıkadım)
mutfak toplu bırakıldı
ev toplu bırakıldı
işteyim kahvemi yudumluyorum
Herkese kolay gelsin bereketli verimli gün olsun hepimize
Aç karnına dokunmuyor mu bonusum? Canım çekti ama açımm
8.45
Ennnn geç 9 da maratona çıkalımmmmm var mı gelennnn
O zaman afiyet olsunBazen midem bulanıyordu da son zamanda olmuyor bir iki küp kahve yanına layık bir şey attım ağzıma
Gelicen mi8.45
Ennnn geç 9 da maratona çıkalımmmmm var mı gelennnn
Çocukları camiye gönderip yetişeyim sana o zamanDuygusallı şarkılardan içim geçmeden hemen çıkabilirim
Hiç meraklanma eltini eltim bilirim iş ederkeneÇocukları camiye gönderip yetişeyim sana o zaman
Günaydın abla evde eşimle yapıyoruz (az bişey yiyorum zaten)günaydın, penyez
afiyet olsun sen kahvaltını evdemi yapıyosun kahveye geçmişin
Günaydın hanımlarben neden burada siz kadar aktif olamıyorum :) merakta ediyorum kim nasıl neler yapıyor diye ama kk daki eski aktifliği unutmuşum galiba :)
(az bişey yiyorum zaten)
anladım canım tekrar afiyet olsun,Günaydın abla evde eşimle yapıyoruz (az bişey yiyorum zaten)
Kahve içmeden bilgisayar başına oturmuyorum yıllardır alışkanlık
Günaydın canım bende seni etiket edecektim bu gün, nasılsın diyeGünaydın hanımlarben neden burada siz kadar aktif olamıyorum :) merakta ediyorum kim nasıl neler yapıyor diye ama kk daki eski aktifliği unutmuşum galiba :)
İşte gerçek dost beeeeHiç meraklanma eltini eltim bilirim iş ederkene
Sabah sabah iştahı varmış düşüncesi olmasın diye parantez içinde yazdımParantez içinde yazmış bir de
Canımmm hoşgeldin nasılsınGünaydın hanımlarben neden burada siz kadar aktif olamıyorum :) merakta ediyorum kim nasıl neler yapıyor diye ama kk daki eski aktifliği unutmuşum galiba :)
Sabah sabah iştahı varmış düşüncesi olmasın diye parantez içinde yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?