- 23 Mart 2022
- 14.149
- 52.797
- 41
mis gibi olmuştur her yer ellerine sağlıkGeç oldu ama ben de geldim canım çıktı yav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mis gibi olmuştur her yer ellerine sağlıkGeç oldu ama ben de geldim canım çıktı yav
Bu gün yoruldun dışarılarda dinlen canımUyuku bastırdı sanırım uyuyacağım
Oldu gibi ama daha bitmedi tabimis gibi olmuştur her yer ellerine sağlık
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar bende katılabilir miyim ilerleme nasıl oluyor günlük temizlik vs nasıl ilerliyorsunuz herşey yazılıyor mu chentiq in konusunu inceledim ödev vs var öyle mi ilerliyorsunuz benim en acil şekilde bir düzen temizlik vs halletmem lazım
Teşekkürler yarın inşallah bende başlayayım sizlerleHayırlı akşamlar
Günlük ne iş yaparsak yazıyoruz.
Sohbet muhabbet ediyoruz.
Yarışma ödev vs.. tarzında ilerlemiyoruz
Hayırlı akşamlar bende katılabilir miyim ilerleme nasıl oluyor günlük temizlik vs nasıl ilerliyorsunuz herşey yazılıyor mu chentiq in konusunu inceledim ödev vs var öyle mi ilerliyorsunuz benim en acil şekilde bir düzen temizlik vs halletmem lazım
Geçmiş olsun bonusum şimdi nasılGündüz işlere diye kalktım kızımla ilgilendim parkta kayarken parmağı katlanmıştı ağrıyodu biraz baktık olmuyo akşam üzeri hastaneye götürdük.
ACilde röntgen muayne derken şükür ciddi bie şey yok zorlanmaya bağlı ağrı var.
Sabitlediler parmağı öyle duracak biraz.
Ben sanki dışarı çıkacak gibiyim
Geçmiş olsun bonusum şimdi nasıl
Öğleden sonra çıkacağımÇık işte bebiş sanki evde durmak çok iyi yürümüş olursun sabahtan
Deme öyle evde oturmak hastalık sebebi biz zaten çalışmıyoruz dönüş illaki eve yani sürekli çıkmak iyiBırak nazar değsin evede oturayım