- 12 Haziran 2019
- 17.536
- 106.326
- 36
KıyamamEkşime gibi rahatsız edici
Daha yeni gidiyorum gel hadiArkandan gelirim belkim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KıyamamEkşime gibi rahatsız edici
Daha yeni gidiyorum gel hadiArkandan gelirim belkim
Uyumadım kızGördüm de ses etmedim
Uyu canım biraz uyu büyürsün ay pardonnn dinlenirsin
Yatarkenmi yapacaktın geldiğimde çoktan uçmuştunE beraber yapacaktık
Barış özcanın videosu vardı 15 dk çalışma 5 dk mola şeklinde odak sorunu olana kısa süre daha iyi sankiBurda bir matematik hatası var penyez83 görmesin
Çok sayısalım yine
40+40=80:2=2 ders eder
80+15=95 dakika eder
1:35 sabah
1:35 akşam
Ders yapıyoruz
Günlük 95+95=190 dakika ders çalışmış oluyoruz
2 gündür ufak ufak bozdum ama bugün bozmuycam ( inşallah ) seni tebrik ediyorum gönülcümBu arada diyet arkadaşlarım Bonus Hayalkuran misafir de serbest yedim ama evde yalnız kalınca yasak 2 gün önce 81.2 idim bugün 79.9
Aynen devam inşallah su az içiyorum sizde durumlar nedir
Loracim evde 3 5 gün dinlensin demiş dr ler bugün çıkıyor babam hastaneden inşallah fizik iyi gelir hangi hastanenin fiziği iyi araştırıyoruz burda fizikon diye bir hastane var tamamen fiziğe yönelik inşallah fizik babamı yürütsün Rabbimin gücüyle tabiki ⚘❤❤❤❤❤Efserim kaç dk neler yaptım neler birbirlerini kiskirtiyorlar sürekli
Başlarında oturup yaptığın gibi onlarla oturmayı denicem.
Parem hep duamdasin. Fizik tedavi sakın aksatmayin asiri aşırı önemli. Benim babam hiç kullanamıyor o da sol kol sol bacak. Tedaviyi kabul etmiyor 1 Ay gitmemiştir o kadar faydası oldu ki parmakları istemsiz oynama yapıyordu istese yürür bile. Sakın aksatmayın bol bol şifalar versin Rabbim
Manevi saat yaptığını tahmin ettim benSİz beni hiç mi merak etmediniz diye girişeyim
Misafir kabul etmiyoruz enfeksiyon vs...olur de canım... zaten her yerde hastalık var paremmYa kızlar şu eve gelip sözde teselli edecem derken laf ettim sananlara ne diyeyim ben ya ne soyleyim vallahi zor tutuyorum.kendimi cidden vallahi
Canım dedim onu zaten bahçeye geliyorlar eve girmeselerde biri geldi bizim tanıdık vardı ikincide küt gitti dedi yaMisafir kabul etmiyoruz enfeksiyon vs...olur de canım... zaten her yerde hastalık var paremm
Paremm açık açık net cümleler ile yorgun olduğunuzu, biraz zaman geçsin öyle buyurun gelin dermisin lütfenCanım dedim onu zaten bahçeye geliyorlar eve girmeselerde biri geldi bizim tanıdık vardı ikincide küt gitti dedi ya
Al küreği kov bahçeden diyor bir yanım deli olucam zaten moralim dipte
ay ne patavatsız insanlar var ya hastaya moral lazım konuşmayı bilmiyosan, gelme hayret bişe bende çok sinir olurum ,dengesiz insanlaraCanım dedim onu zaten bahçeye geliyorlar eve girmeselerde biri geldi bizim tanıdık vardı ikincide küt gitti dedi ya
Al küreği kov bahçeden diyor bir yanım deli olucam zaten moralim dipte
Yatarkenmi yapacaktın geldiğimde çoktan uçmuştun
Kolun ağrıyordu ya dinleniyorsundur diye düşündüm bonusumSİz beni hiç mi merak etmediniz diye girişeyim