Demese okumuyorsun yani beni he
Sen izine çıkmıcanmı penyezcimBu kadar uzun yazının içinden tatile gitmemize az kaldı kısmı direk gözüme çarpmasıgidin didin
Cumartesi iş yok sana o zaman ne güzel temiz hava bol Gıda al gel bakalımhanımlar ben bırazdan cıkıyorum haftasonu burda olmam
umarım pazartesı sabah pert ve mutsuz bır sekılde sıze gunaydın demem :))) ama muhtemelen oyle olacak bu kadar yorgunluk ve tempo ıle.
dolap tasınacak, agva ıcın hazırlık, anneme gıdılecek ılla asure yapmıs yahu, neyse.. sabah erkenden yolculuk, orda tup ustunde yemek, cay, dısarda su bıdonu ıle bulasık ...
evın ıcınde boya yap, sınekler arı sokmus gıbı A pozıtıf olan benı mahvetsın.. azıcık uykuuu
temız hava, gurultu yok, belkı eve sık sık gelen sahıpsız kopekler gelır onları beslerım mutlu olurum, dıreksıyon gelıstırmek ıcın araba surerım,,, guzel seylere odaklanayım bırazcık :)))
herkese ıyı haftasonları dılıyorum kendınıze ıyı bakınnnn
Bayramlarda ve resmi tatillerde birleştirdim. 10 gün daha var iznim. Okullar açıldıktan sonra nasip olursa çıkıcam ablaSen izine çıkmıcanmı penyezcim
Bakış açıcısı en önemlisiEki Görüntüle 3457583 gehdjdkdkd
Bacağı kırık kopek misali sektim durdumAyağın hastaydı ulan baktım onunla ilgili bir şeyler aradım sekmiş durmuşsun onları okurken tatil gözümden kaçmış
Kız o nasıl örnekBacağı kırık kopek misali sektim durdum
Ütü yaptım ayol, ütü sekme istemez, yerimde sabit durdum.
Arkamdan da vantilatör çalıştırdım. Önden ütü buharı arkadan rüzgar, öyle kendime heyecanlar oluşturdum falan hatta
Detaylar bu şekil
Ayol diyor bir deKız o nasıl örnek
Aa bilmez misin?Kız o nasıl örnek
Ayol diyor bir de
Hahah ben ayağın yaralı diye dedin sandımAa bilmez misin?
Çok gezenlere deriz bacağı kırık köpek gibi geziyor diye.
Kullan bunu
Ayağımın yaralı olması deyimi daha da manalı kıldıHahah ben ayağın yaralı diye dedin sandımbizde de tabanı delinmiş it gibi derler senin ki daha kibarmis kullanaram
Çok gezene it ayağımı yedin delerHahah ben ayağın yaralı diye dedin sandımbizde de tabanı delinmiş it gibi derler senin ki daha kibarmis kullanaram
Demek ki çok gezene hep aynı hayvandan yürümüslerÇok gezene it ayağımı yedin deler
Bizde çok gezene it ayağı yemiş gibi geziyor derlerHahah ben ayağın yaralı diye dedin sandımbizde de tabanı delinmiş it gibi derler senin ki daha kibarmis kullanaram