Tadı deli oldu da çok yağ çekti 1 kabak denemiştim.KAbak kızartıcam unlu sos yaptım kajun koydum deli bir şey olur inş
Her yudumda bir lokum yiyenleri bilmezsin sen tabi
Şimdi ne yazsam boş gelecek muhteremne yazsam bilemedim
kahve ve çayı boş içen biri olarak
Bu kadar uzun yazının içinden tatile gitmemize az kaldı kısmı direk gözüme çarpmasıSelam kızçeler
Ütü yaptım yine dağları erittim ooh bee!
Çamaşırlar, ütü bitti
Biraz gardırop kurcaladım, tatile gitmemize az kaldı, ne götürürüm naparım vs onlarla uğraştım
Ütü çamaşır toparlama derken yemek yapmadım yine geçe kaldı.
Şimdi bakıcam mutfağa giriş yapıyorum
Şu düzensiz hayatım ne zaman düzene girer acaba, ille okul mu açılması lazım bilmem.
Neyse..
Ayağım da daha iyi, krem, ilaç iyi geliyor galiba
Tekrar teşekkürler hepinize
Bu kadar uzun yazının içinden tatile gitmemize az kaldı kısmı direk gözüme çarpmasıgidin didin
Benim gözler, beni ilgilendiren kısmı görüyorSen deyince okudum
Bir kaç kez denedim aslındaŞimdi ne yazsam boş gelecek muhterem
Neye inanmirsinNeyini alamamış? Tadını mı?
Demese okumuyorsun yani beni heSen deyince okudum
Ah Penyeztoşum sana tatil yok mu yaa?Bu kadar uzun yazının içinden tatile gitmemize az kaldı kısmı direk gözüme çarpmasıgidin didin
İyi tatiller güzel şeyler görün ki vakit güzel geçsinhanımlar ben bırazdan cıkıyorum haftasonu burda olmam
umarım pazartesı sabah pert ve mutsuz bır sekılde sıze gunaydın demem :))) ama muhtemelen oyle olacak bu kadar yorgunluk ve tempo ıle.
dolap tasınacak, agva ıcın hazırlık, anneme gıdılecek ılla asure yapmıs yahu, neyse.. sabah erkenden yolculuk, orda tup ustunde yemek, cay, dısarda su bıdonu ıle bulasık ...
evın ıcınde boya yap, sınekler arı sokmus gıbı A pozıtıf olan benı mahvetsın.. azıcık uykuuu
temız hava, gurultu yok, belkı eve sık sık gelen sahıpsız kopekler gelır onları beslerım mutlu olurum, dıreksıyon gelıstırmek ıcın araba surerım,,, guzel seylere odaklanayım bırazcık :)))
herkese ıyı haftasonları dılıyorum kendınıze ıyı bakınnnn
Yoooookkkk demiyooolarrrAh Penyeztoşum sana tatil yok mu yaa?
Bırak şu hesap kitap işlerini git bi tatil yap demiyorlar mı he
Sen yine de bulursun güzel vakit geçirecek şeylerYoooookkkk demiyooolarrryoğunuz
Haydi selametle gitBende işten çıkıyorum akşam çayda gelirim
evet oyle yapmak gerekıyorİyi tatiller güzel şeyler görün ki vakit güzel geçsin
ben cıkıyorummmmBende işten çıkıyorum akşam çayda gelirim