Geçmiş olsun deyip, aileye moral vermek çok zor olmamalıAllah aşkına kızlar bizim.bu kendini bilmezler ağzından çıkandan haberi olmazlara ne desem acaba
Sözde geçmiş olsuna gelip moral verip teselli edecekler öyle şeyler söylüyorlar ki bi kalkın gidin diyesim geliyor
Bu nedir ALLAH aşkına
Kardeşin doğru söz söylemişPinacim diyor ki yaş yetmiş iş bitmiş ne yapalım ölüm bu diyor
Kız kardeşim benim pat diye der lafı
Dedi ki teyze sen yanlış eve geldim galiba babam hastanede yatıyor burası ölü evi değil dedi
Öyle şeyler diyorlar ki amlatamam
Düşünme öyle ikinci olur mu vs... diyeDünden beri sinirim bozuluyor biri diyor ki eltimin annesi birinci de atlattı ama ikinci götürdü diyor dünden beri acaba ikinci olur mu tekrar eder gibi
Düşüncesi oluştu
Kardeşim der onun evi ayrı evli ben diyemiyorum komşu diye düşün ben diyemiyorum ara bozulmasın yüzyüze bakacağız diye onlar diyebiliyor
Ben çıkarım maratona seninleKızlar bi maratona çıkan yok mu ya . Evin eski haline gelmemesi lazım onun için iş yapmalıyım
Dinlendin mi başlayalım mıDinlenip devam edicem
Fazla bile dinlendim sanırımBen çıkarım maratona seninle
Dinlendin mi başlayalım mı
Ayy nasıl da hevesli yazmışımFazla bile dinlendim sanırımhadi gidelim
4 te gelelim canımBen çıkarım maratona seninle
Dinlendin mi başlayalım mı
Tamamdır canım anlaştık4 te gelelim canım
GeldimTamamdır canım anlaştık
Pinacim diyor ki yaş yetmiş iş bitmiş ne yapalım ölüm bu diyor
Kız kardeşim benim pat diye der lafı
Dedi ki teyze sen yanlış eve geldim galiba babam hastanede yatıyor burası ölü evi değil dedi
Öyle şeyler diyorlar ki amlatamam
Daha düneyin misafir vardı naptınz eveKızlar bi maratona çıkan yok mu ya . Evin eski haline gelmemesi lazım onun için iş yapmalıyım
Eski haline döner diye korkuyorumDaha düneyin misafir vardı naptınz eve
HAta ediyosun parecim hayır duanız varsa edin dese keşke biri ne garip insanlar ya evine gelene demesi de zor tabi öfDünden beri sinirim bozuluyor biri diyor ki eltimin annesi birinci de atlattı ama ikinci götürdü diyor dünden beri acaba ikinci olur mu tekrar eder gibi
Düşüncesi oluştu
Kardeşim der onun evi ayrı evli ben diyemiyorum komşu diye düşün ben diyemiyorum ara bozulmasın yüzyüze bakacağız diye onlar diyebiliyor
Çok ihtiyacım var şu an. Oh 1 ay kafayı vurup yatarim
Para veriyolarmış siz gelmeyin diyeÇok ihtiyacım var şu an. Oh 1 ay kafayı vurup yatarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?