Kuru fasülyeNe yemek yapacaksın
beni çağır
O değil de kadın mandalinaya bişey sıkıp kabuğuyla yedi
Deli dusunceler derken bir ürperdim
Kuru fasulye mi duymasınlar aman ağzımızın tadı kaçmasın limonsuz hanımKuru fasülye
İzmir’deyim gel bul beni
Kim duymasın karrrşimKuru fasulye mi duymasınlar aman ağzımızın tadı kaçmasın limonsuz hanım
Şu sıcakta ayaga kalkman nimet tabi çok şey yapmissinBulaşık makinasını boşalttım
Yemek yaptım
Makinayı doldurdum
Süpürge yaptım
Poğaça yapıcam ama biraz dinleneyim (çok iş yapmışım gibi)
Benim evdeki danalar çok seviyorlar ben nefretKim duymasın karrrşim
Ayyyy bi an çok motive oldum sağolŞu sıcakta ayaga kalkman nimet tabi çok şey yapmissin
Bizim evde de çok severiz sadece benim küçük sıpam yemiyor . Kuru fasülye sevilmez mi yaBenim evdeki danalar çok seviyorlar ben nefret
Tavuğun varsa tavuk tandır yap çok güzel oluyor. Düdüklüde yapıyorsun .Menüye ihtiyacım var
Yok gitmek istiyorum da dün arkadaşım geldi bugün ben evde değilim sürekli bi koşuşturma alışmışım evde oturmayaHe öyle oluyor sen annene mi gitmek istemiyon
Bir bakım olabilirTavuğun varsa tavuk tandır yap çok güzel oluyor. Düdüklüde yapıyorsun .
Menüye ihtiyacım var
Susuz pişiyormus kız değişik limon sosu olması beni cezbetti.Tavuğun varsa tavuk tandır yap çok güzel oluyor. Düdüklüde yapıyorsun .
menemen yanına karpuz buda iyi. Hangisinin malzeme tamsa ona gidiyorumMenemen makarna?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?