- 28 Ekim 2022
- 7.397
- 19.326
- 178
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrın var detaya girme![]()
Dikkat et bari terini üzerinde kurutma değişDaha iyi gibi sancı terletiyodu zaten iş de eklendi su içindeyim.
Sana dedim ya girmem lazım ciddi fena olmuştu.
Dikkat et bari terini üzerinde kurutma değiş
Yemek yaptım kutsal salçalı makarna günüElimden geldikçe ediyorum sen napıyosun kardeşin ter içindeyken kupkuru oturmuyon dimi
Hasta hasta ne ediyonnnAllah önce ayarsızlık vermiş kurban olduğum
Yatmıştım biraz daha iyiyim penyezim kuşun olduğu yeri süpürürken bi an gayret geldi öyleHasta hasta ne ediyonnnpetekleri yerleri mi yıkıyorsun mübarek
![]()
Sancı ölceri varHasta hasta ne ediyonnnpetekleri yerleri mi yıkıyorsun mübarek
![]()
MssPARE babasına çok çok üzüldüm kendi yasadiklarim babam geldi aklıma gördüğümden beri kalbim çok kötü empatinin zirvesini yaşıyorum su an
![]()
Gerçekten öyle Bonus, az olsun öz olsun.Doğru diyorsun pinhan ben hiç bunu yaşayamadım hep dolaplarım ufak oldu mutfakta çok eşyam olmadı.
Bazen istiyorum sonra diyorum o zamanda başka zorluk olacak.
Ama kızların çok kıyafetini sakladım ablasından küçüğe hala kenara koyuyorum.
Bugün 8 de uyanıp kahvaltı hazırladım.
Sonra hastaneye gittik.
Endokrine normalde aç gitmeliymişim ben tok gittim.yarın sabah aç gidip kan vercem.
sonra avm ye gittik. Beğendiğim telefonu aldık.
Bugün de onun ayarlarını öğrendim . Lcw ye uğrayıp tatil için eşya aldım.
Sonra eve geldik.
eşim işe gitti.
Evi süpürdüm.
Bulaşıkları makineye dizdim. Ütü yaptım.
Çamaşır yıkadım serdim.
Çöp attım geldim.
Akşama yemek yaptım.
Duş aldım .
Dinleniyorum.![]()
MssPARE babasına çok çok üzüldüm kendi yasadiklarim babam geldi aklıma gördüğümden beri kalbim çok kötü empatinin zirvesini yaşıyorum su an
![]()
Ahh pare kıyamam nasıl durum aklımız sende kaldıkocacığım içim yanıyor anlatması ifade etmesi o kadar zor ki
SağolHayırlı olsun telefonun güle güle kullan