Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarım saatlik bir işim kaldıSagolun
Beni al bitmedi ise götür beni uçur beni evi şey goturuceek![]()
Çok dakik bir insanım hemen geldimYarım saatlik bir işim kaldıaldım yamacıma uçuyoruz lorammm
![]()
Gece uyuyamadım abla midemi üşütmüşüm sabaha karşı anca uyudum ordan avutuyorum kendimiKalkma sen aysenim yat dinlen
Bizim kız yengeç burcu olur dimien son ne zamandı kontrolünüz
Ula ben oturmuşken niye kimse yok ehe gidiyom az daha sürüncem![]()
Ya onu nasıl yapyosun ne zamandır aklımda ben elime alınca yavaş yavaş kayiyorum aşağı aşağıBen burdayım ekranım açık elim işte
Ya onu nasıl yapyosun ne zamandır aklımda ben elime alınca yavaş yavaş kayiyorum aşağı aşağı![]()
Hayırlısıyla kolaylıkla gelsinGece uyuyamadım abla midemi üşütmüşüm sabaha karşı anca uyudum ordan avutuyorum kendimişimdi iyiyim şükür
Evet abla yengeç olacak inşallah
Geçen cuma gittim her an gelebilir demişti ama tık yok bizimkinde, şimdi salı günü kontrolüm bakalım hayırlısı ne diyecek doktor![]()
Teşekkür ederimmm HayalimTiniminimavihanim mutlu yıllar
Sevdiklerinle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu uzun yılların olsun canım![]()
Oyy çok tatlı olsun olsunn Ayşenimm sağolasın
Canım Loramm aminn aminnn inanıyorum olacak Allahın izniyle sende iyi ki varsın çiçeğimmmmmTiniminimavihanim doğum günün kutlu olsun. İyi ki varsin. yeni yaşında inşallah kavuşursun beklediğin çiçeğine
![]()
Ay hadi inşallah ablacım hayırlısıyla gelsin artıkHayırlısıyla kolaylıkla gelsinSalı günü valizin ile git kontrole bence gelecek
![]()