Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha filmi izlemedim izleyeceğim.
Siz film gecesi yapın mısırlar benden
Tavayı metal kaşıkla kazıdıMısıra aşırı üzüldüm![]()
Ben daha filmi izlemedim izleyeceğim.
Siz film gecesi yapın mısırlar benden
Memnun oldumSoramadım da acaba nikinimi değiştir tanıyorum belki diye bugün sordum ama
Tanışmış olduk böylelikle![]()
MssPARE civcikim harbi gız denen kardeşlerimizdendir çok da güzeldir kendileri az gülmemişizdir burda sohbette
![]()
Yaaa sizi yicemm bugün eski eve alincaklari almaya gittim iğrenç geçti günüm gözlerim dolu doluydu. Buraya girdim şimdi de by mesajları görünce duygulandım şimdi bi tur da bunlara aglicam ulen beni gerçekten de seviyormussunuzbilmezmiyim kaç kez salondan eşim tarafından kovuldum, civcikimmm yüzünden![]()
Yaaa bu mesajlar beni bi daha hüzünlendirdi bugün zaten huzunlenmeye yer ariyorum maşallahHalen gülüyorum yaaa![]()
eski mesajlardan buldum
Ayy ben de film dusunuyodum kafam dağılsın diye. Buna bakiyim cuvcuvum uyursa bu aksamPisikoloğ filim önerisinde bulundu seyret komediymiş bakalım ne düşüneceksin dedi seyretmek isteyen varsa adı
Toc Toc
Ay evet ne güzel olur ...her hafta 3 4 film gibi![]()
Allahimmm bi an önce şu küçük canavari büyütüp bu hatunlarla mısır patlatıp haftada 3 4 film izleme seansına katilma duası enterr
Eğlenceli bir filimAyy ben de film dusunuyodum kafam dağılsın diye. Buna bakiyim cuvcuvum uyursa bu aksam
uyku saatlerime denk getiririzAllahimmm bi an önce şu küçük canavari büyütüp bu hatunlarla mısır patlatıp haftada 3 4 film izleme seansına katilma duası enterr
O sırada ses çıkmasın diye mısır patlatmayi bırak evde yürümeyen ben bunu beğendi![]()
Evet efser teyzesiuyku saatlerime denk getiririz![]()
Ya hayır yaaaCivcive ses etmeyin çocuk büyüyünce izlemenin daha zor olacağını bilmesin mutluluğunu bozmayın gızın![]()
Allahimmm bi an önce şu küçük canavari büyütüp bu hatunlarla mısır patlatıp haftada 3 4 film izleme seansına katilma duası enterr
O sırada ses çıkmasın diye mısır patlatmayi bırak evde yürümeyen ben bunu beğendi![]()
Ya hayır yaaaama sonuçta bana bağımlılığı azalacak öyle değil mi onunla da arada animasyon izlerm kız gecesi yapariz
belki o zaman beni salar
Biliyorum hepsi hayal çünkü yegenlerimden hepsine hakimim kendimi teselli ediyorumana kurban salmasın canı sağ olsun napalım dötunu yediğim
Bende ancak akşam saat 10 dan sonra izleyebilirim...mesaim anca bu saatte bitiyor ben iflas vaziyette oluyorum
Yatağıma girip izleyebilirim
Şuan bunları yazan ben bir yandan sigara böreği sarıyorum
Yaprak sarmam bitti
Ve aklıma gelen şarkı
Sar sar sar makarayı
Çöz çöz çöz makarayı
Şöyle de böyle şak şak şak
Komşu komşu tak tak tak
Aslan geliyor kaplan geliyor tip
![]()
Mesai derken çalışıyor musun onu mu kastettin yoksa çoluk çocuktan dolayı yoğunluğu muBende ancak akşam saat 10 dan sonra izleyebilirim...mesaim anca bu saatte bitiyor ben iflas vaziyette oluyorum
Yatağıma girip izleyebilirim
Şuan bunları yazan ben bir yandan sigara böreği sarıyorum
Yaprak sarmam bitti
Ve aklıma gelen şarkı
Sar sar sar makarayı
Çöz çöz çöz makarayı
Şöyle de böyle şak şak şak
Komşu komşu tak tak tak
Aslan geliyor kaplan geliyor tip
![]()