- 11 Nisan 2007
- 82.984
- 481.593
Sen giriyo muydun sınava swetGünaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen giriyo muydun sınava swetGünaydın
Sürekli gördüğüm insanlar değiller yoksa dayanamam zatenMuhatap olma tabi ama sürekli oluyorsa susmak da doğru değil bence herkes yerini bilip konuşsun sonra demediklerimiz bizi şişiriyor.
Evet gircem ama maalesef hiç çalışmadım. Her sınav senesi erkenden başlıyorum ama bişey oluyor bırakıyorum sonrada motivasyon kalmıyor. Allah izin verirse bu seneden başlayıp 2 sene çalışcamSen giriyo muydun sınava swet
iyi yapmışsın, bende hiç sevmem bahçeye ağaçlara zarar verilmesiniHahhaha kız iyi bayramda yakusuklu irkikler vardı
Giydi bayramcaliklarini bütün çay soğukluk ikramlarını kız kardeşine yaptırdı
Bande şalvar salık suluk penye bluz başörtüm kaymış gitmiş ortalıkta dolandim durdum oraya girmeyin oraya basmayın bahçeye geçmeyin meyveleri toplamayin
Zabıta memuru gibi suratın 10 karış mahkeme duvarı
Güneşte yaptık bizde pare tok değildi yeni alındı zatenBen geçen yıl yapmıştım 6 tane birden ilk gün tutmadı toksa tutmuyor bide güneşte yapman gerekiyor
İnşallah öyledir bonus herkesi tutup beni tutmayınca bende sorun var diye düşündümSorun yoksa da tutmaz derler sevinmeliyiz bence
İnşallah öyledir bonus herkesi tutup beni tutmayınca bende sorun var diye düşündüm
Ara ara bakıyorum kendime göre komikse kesin bakarım kim gülmüş diyeAktif Lora Hayalkuran siz de bildirimdeki kahkaha bırakılan mesaja geri tıklayıp hanki mesajıma gülmüş diye bakıyor musunuz?
Allah zihin açıklığı versin ne güzelKızların Kuran dersini bugün başlatıyorum eksiklerine bakıcam önce sonrası ezber falan bol işimiz var
Allah zihin açıklığı versin ne güzel
bu cümleleri yazmanı ve niyetine girmeyi nasip eden RabbimGeçen sene yarım kaldı boşa kayıp bizim için şimdi büyüğü yeni hatime başlatıcam yavaş okusun teklesin sorun yok okuya okuya açılacak.
Tecvid de öğretmiştim onu da tekrar yapıyoruz.
Küçük de okuyamazsa elif cüzün sonunu tekrar okutucam.
Namaz surelerini ezberleticem öncelik bu bakalım gerisi ne olur.
İlk hatimlerinize kutlamalı bir hatim duası yapıcam dedim hediye alıcam dedim bakalım ne zaman nasip olur.
ee tabi 9 gün tatil yapınca bünye kaldıramadıİş modunu daha yakalayamadım
Yemek yemeye gideyim bari acıktım
maşallah bonus ne mutlu sana Allah zihin açıklığı versin,Kızların Kuran dersini bugün başlatıyorum eksiklerine bakıcam önce sonrası ezber falan bol işimiz var
maşallah bonus ne mutlu sana Allah zihin açıklığı versin,
Teninde krem veya parfüm gibi bir şey varsa o zaman da tutmuyorlar hayal ondan da olmuş olabilirGüneşte yaptık bizde pare tok değildi yeni alındı zaten