Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben erkenden kalktım bahçeyi yıkadım gül çiçek suladım
Dün fırtına her yeri toz toprak yaptı

Buzdolap yerleştirdim bi evde bide bahçede buzdolap var yarin millet soğuk su soğuk içecek isteyecek yerleştirdim

Wc leri temizledim ama özenmedim

Sonra şok oldum amcamın gelini tel açtı sen bir şey yapma ben tatlı börek yaparım dedi

Bende söz dinledim hiç bir şey yapmıyorum yapmayacam

Annem böyle oturmakla olurmu yaprak saralım dedi her yıl koca tenceyle sarardım

Bu yıl böyle dedim uzanıyorum....film açıp izliyecem

Yarın da bi bitse hayırlısıyla
Bizim konuşmalarımızımı okudu yoksa 😁🤣

Buzdolap yerleştirdim bi evde bide bahçede buzdolap var yarin millet soğuk su soğuk içecek isteyecek yerleştirdim

Sonra şok oldum amcamın gelini tel açtı sen bir şey yapma ben tatlı börek yaparım dedi

Daha ne olsun
İlaki etli bir şeyler yapılıyor kavurmasıydı izgarasaydı gelende bir çorba bir pilav yapı versin
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer Rabbim misafiri kismetiyle yollar kismette ne varsa Gerçek misafir mühabbetiyle hoş gönüllüğüyle doyurur yemek herkesinin evinde var ilaki bir parca ekmeklede doyulur 💐

Peygammer efendimizin zamanında en kiymetli yemek hurmaymış hepimiz bundan pay çıkarmamız lazım ❤️

Soğuk suyu da koymayı unutsaydın 🙊😂

✅Evleri havalandırdım gerçi her yer açık 😂
✅Yatağımızı topladım
✅Balkonları yıkadım
✅Kızın havuzunu doldurdum uyanınca girer
✅Oturma odasını süpürdüm, sildim, toz aldım
✅Büyük banyoyu sildim, klozet, lavabo yıkadım
✅Çamaşır vardı onu serdim içeri
✅Mutfağı topladım, süpürdüm, sildim
✅Kızın kıyafetleri asılacak onları yerleştirdim.
✅Lekeli kıyafetlerini suya bastım

🎈Yatak odası süpür, sil, toz al
🎈Ebeveyn banyosu temizlenecek
🎈Antre ve salon süpürülecek

Mutfağı topladım semizotu pişirdim kıyma kavurdum yeni çıkıyorum mutfaktan orayı sil burayı sil saate bak 🤦🏻‍♀️
Bende semizotu pişirdim iki demet almıştım çok uğraştırdı, ama çok severim her hafta alırım pazardan bi tabak yedim bile, süt pişirdim mayaladım, oturma odasının tülünü makineye attım camını sildim. 💃

Dün gece 1 e kadar ütü yaptım valizlere son bir düzen verdim uyudum sabah uyandık kahvaltı filan mutfağı topladım dip köşe zaten temizlemisim her yeri üstten geçtim tüm evi süpürdum sildim WC banyo balkonlar yıkandı bir posta çamaşır atım çocukları yıkadım en son ben duş aldım birazda maneviyata yöneldim akşama doğru akşam yemeği yaptım son kalanlarla sonra yine mutfak temizledim hiç oturamiyirum ev temiz düzenli ama bende oturacak fırsat bulamıyorum otursam alır başını gider

X