- 23 Mart 2022
- 14.100
- 52.507
- 41
İyidir inşaAllah ve en kısa zamanda gelir diye umuyorum bende Aktif LoraSıkıntılarım var demişti. İnşallah iyidir bende merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyidir inşaAllah ve en kısa zamanda gelir diye umuyorum bende Aktif LoraSıkıntılarım var demişti. İnşallah iyidir bende merak ediyorum
Kolay gelsin abla ben çalışıyorum işteyimGünaydın hayırlı sabahlar arifemiz mübarek olsun bugün evdeyım tek başıma kahvaltı yapıyorum, salonun tüllerini makineye attım yıkanıyo bi makineye sığmadı bi makine daha atarım, kahvaltımı yapınca canlarını silerim. Sizler napıyonuz bakalım
Geleyim miTemizliğe girişecek nil ankalar var mı yoksa ben kendim mi girişeyim?
Molam.
Ben erkenden kalktım bahçeyi yıkadım gül çiçek suladımTemizliğe girişecek nil ankalar var mı yoksa ben kendim mi girişeyim?
Geleyim mi
Ben yapıyorum salonun camlarını sildim, balkonunu yıkadım, beyazlar yıkamıştı astım, tüller yıkandı ikinci makineyi attım. Yoruldum, az dinleneyim oturma odasının tüllerinide çıkarıcam makinenin işi bitince onları atarım camını silerim, namaz kılmadım daha, sonra işlere devam ederim, bugün hava serin biraz akşam yağdı çok şükürTemizliğe girişecek nil ankalar var mı yoksa ben kendim mi girişeyim?