Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynı şey mi bilmiyorum bonusum, ama ruhen benzer şeyler yaşıyorum çoğu zaman.
Benim kendimde gördüğüm yetersiz hissetmem. Çocuklar ve evim için olmayan ya da olduramadığım şeyler için kendimi suçlamam. Kendi içimde çözemediğim şeylerden dolayı da öfkeli ve mutsuz biri olup çıkıyorum. Kendimi çözemiyorum, çözsem de kendime derman olamıyorum.
Annelerimiz dediğin gibi bizim yüzümüzden sorgulamadılar. Gerçi onlarında kendince bir sürü sorunu ve hayat meşgalesi vardı. Bize ayıracak zamanları yoktu belki de. Benim annemin 5 çocuğu vardı, hangisiyle uğraşsın. Ben 2 çocukla pert olmuşum.

Baktım da ben de karışık yazmışım galiba .
Bonus Bonus çok arada kalan bir nesil olduk
Annelerimiz ve çocuklarımızın arasında kaldık
 
Son düzenleme:
Kızlar biliyor musunuz daha geçen gün oğlumla bir sorun yaşadım hatta sonrasında sizlere yazacaktım yazdım sildim. Şimdi yazdıklarınızı görünce ne kadar benzer şeyler yaşıyoruz hissediyoruz tek değilmişim dedim
Yok kuzum yok tek değilsin ❤️ oldurmaya çabalıyoruz işte bi şekilde.
 
İkisi de olamadık 🙁
Suçlu değiliz limonum eğer bir piskolojiye girersen yeni jenerasyon bunu kullanıyoru
Çokcuklarım beni aşağı çekmeye çalıştığı zaman yeni favori kelimem ben mükemmel değilim senin evet korumak barındırma eğitmek zorunluluğum var ama üstün hizmmet çabasını beklemeyin bu hayat ikimizinse sende bir gün başının caresine bakacaksın bende yaslanacak sarılacak bir annen var sana hizmmettci olacak annen yok bu hayat bizimse birbirmize dar etmeyelim
 
Tünaydınlar geçmiş olsun@Bonus baş agrin nasl geçtimi
Ben sabah uyandım börek attım fırına o pişene kadar bulaşık mak boşaltım tezgah ustunu topladım sonra kahvaltı hazrladm yedik topladım biraz oturdum boş boş 😃 sonra Ütüm cokk olmuş ona başladım ama bebek hiç durmadi şimdi onu uyutmaya calsyrm sonra devam edecem ütüye sonra toz alınacak ev supurlecek balkonlar banyo WC yikanacak bı posta çamaşır da camasirda bitmek üzere onlar serilecek eşim ne zaman gelir beli degil ama pazara gitmesi lazım onu alacaklrini yerlestrcm ondan önce buzdolabını şöyle bir üstten silecem ama aklımda sadece buzz gbi bir soğuk kahve yapıp içmek te evt bayanlar siz evde soğuk kahvenizi nasl yapıyorsunz varmı tarif alalım makine haricinde çünkü bende ne makinesi nede frenc şeysi var 🤭
 
Garip hislerdeyim bir de pinhan hem ben tanıdığım bildiğim ben değilmişim gibi, hem de asıl şimdi benmişim ne istediğimi biliyomuşum gibi. Karışık yazdım sen anla.

Çocukların bazı huysuzlukları ruhumu çok kötü etkiliyor diyorum ki bütün yorgunluğum bundan.
Ben sanmıyorum ki annelerimiz bizim yüzümüzden hayatı sorgulasın.

Allah hayırlı ahlak versin küçüğüm çok yıpratıyor başım az iyi gibiydi odaları fenaydı dedim yatmadan 2 çekmece bari birlikte düzeltelim olmayanı ayıralım.
1 saatte başım daha fena tuttu sıktım şu an tülbentle.
Geç bir cevap olur, haleti ruhiyen değişmiştir diye buna cevap vermiyorum şuan. Ama sana ve okuduğum her bir yoruma katılıyorum.
Belki de bazı şeyleri akışına bırakmak lazım. Su akar yolunu bulur.
Söz konusu evlatsa elbet bırakmak mümkün değil de, en azından Allaha bırakmalı.
Allah hayretsin hepsinin akıbetini.
İlişkilerimizi, maddi manevi her türlü yaşayışımızı hayırlara çevirsin

❤️
 
X