Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Piknik malzemelerini bizede gösterBugün evde kısmen varım piknik malzemeleri satan bi yere gideceğiz ürünlere bakmak için.
Kedi yiğenim gelicek teyzesine yoğun koşturmalı bir gün.
Kahve keyfi yaptım balkonda şimdi toplama zamanı çoluk çocuk kalksın kahvaltı vs.
Hepinize kolaylıklar diliyorum
Hele bi bakayım ne var ne yok her şey çok pahalı. Kullan at ürünler de biz sık gittiğimiz için israf oluyor. Tek termosum var yetmiyor bakalım inşallah makul şeyler bulurum.Piknik malzemelerini bizede göster
Rast gelsin canımHele bi bakayım ne var ne yok her şey çok pahalı. Kullan at ürünler de biz sık gittiğimiz için israf oluyor. Tek termosum var yetmiyor bakalım inşallah makul şeyler bulurum.
Sen nöörcenRast gelsin canım
Her yerim ağrıyor biraz kafayı koyayım pazartesi yolculuk çamaşır ütüyü bitireyim kalmasınSen nöörcen
Baya sıktırdm şekli peynir gibi oldu öyle kullanıcam ablaçökelek olmuş böreklere kullanırsın bende kesilince öyle yapıyorum.
Geçen şok markete 6lı set gelmişti (tabak, bardk, kasik, catal,bicak) aldım 100 tl ve kaliteli keşke 2 tane alsaydım. kutusu yok tek eksiği oHele bi bakayım ne var ne yok her şey çok pahalı. Kullan at ürünler de biz sık gittiğimiz için israf oluyor. Tek termosum var yetmiyor bakalım inşallah makul şeyler bulurum.
Boğaça börekte güzel olur yağlı bir peynirlr karıştır dengeler lezzetli olurBaya sıktırdm şekli peynir gibi oldu öyle kullanıcam abla
Tadına baktım fena değildi bugün belki denerim insallah iyi olurBoğaça börekte güzel olur yağlı bir peynirlr karıştır dengeler lezzetli olur
termos benimde bi tane küçük var bi tane daha almam lazım yazın bizde sahile gidiyoruz akşamları güzel oluyoHele bi bakayım ne var ne yok her şey çok pahalı. Kullan at ürünler de biz sık gittiğimiz için israf oluyor. Tek termosum var yetmiyor bakalım inşallah makul şeyler bulurum.
Oturanlar yaşlı mı efser yardım eden yoktur belki.Benim evin yakınında Bahcelerin içinde bir ev var bazen ona dalıyorum tam yatağımın önünden görünüyor her yer her yerde odunlaların dizilmesi lazım bahce malzemelerin toplanması lazım mangal yağmurun altında verandası toplanacak kırılaçak odun var
İneyim orayı bir güzel toplayayım ne sevaba geçer diyorum
Arkamı dönüyorum ula kendi evine bak koliler valizler her yer her yerde milletin evini toplamaya iştahın kabarıyor
Yok kuzum az önce genç birileri geldi yazlık gibi kullanıyolar sanırımOturanlar yaşlı mı efser yardım eden yoktur belki.
Bende böyle bir manzara görsem diyorum ne güzel ev, bahçe var ama düzen yok.
Hey yavrum aynı ben karşıdaki terasa çiçek ekip duruyorum bakarkenBenim evin yakınında Bahcelerin içinde bir ev var bazen ona dalıyorum tam yatağımın önünden görünüyor her yer her yerde odunlaların dizilmesi lazım bahce malzemelerin toplanması lazım mangal yağmurun altında verandası toplanacak kırılaçak odun var
İneyim orayı bir güzel toplayayım ne sevaba geçer diyorum
Arkamı dönüyorum ula kendi evine bak koliler valizler her yer her yerde milletin evini toplamaya iştahın kabarıyor
Bende balkona çıkınca keşke bonusun olsaydı çiçekle doldurur du diyorum.Hey yavrum aynı ben karşıdaki terasa çiçek ekip duruyorum bakarken